25n
25N
25N

València convida als turistes a tornar i "deixar el mode sofà i balcó"

València convida als turistes a tornar i "deixar el mode sofà i balcó"
19/05/2020 -

València convida als turistes a tornar a viatjar i “deixar el mode confinament de casa, sofà i balcó” amb la nova campanya ‘Mode ON’, destinada a visitants nacionals i d’altres països i oberta a expandir-se durant les fases de desescalada.

“Ens espera la mar, la llum, la festa i l’alegria”, canta en l’anunci la cantant valenciana Sole Giménez, cedint la seua veu a aquesta iniciativa de l’Ajuntament i la fundació Visit València. El vídeo va acompanyat d’imatges animades en xarxes socials per a canviar del mode ‘off’ a l”on’.

En un context d’incertesa, aquesta campanya flexible tracta de recolzar al sector, donar confiança als turistes i reactivar el consum des de la seguretat i la responsabilitat, així com de posicionar a València en la llista de desitjos per a escapades, han desgranat el gerent de la fundació, Toni Bernabé, i el regidor de Turisme, Emiliano García.

‘València en mode ON’ exhibeix la bellesa de la ciutat, des d’aquesta setmana en fase 1 amb terrasses, galeries i botigues obertes. Les fotos capten grans espais com les Arts i les Ciències, La Marina o la plaça de la Verge, encara sense massa gent, però s’aniran actualitzant amb el temps.

La intenció és situar al visitant en el context real del ‘cap i casal’ per a “activar tots els seus atributs” com a enclavament mediterrani, dins del pla d’estímul al turisme presentat la setmana passada: “Activem el mode sol, el mode sentir-se bé; València prem el botó de la recuperació”.

València és, en definitiva, “el lloc perfecte, una ciutat accessible i segura que abrigalla i acull de nou al turista”, en una crida a “tornar a sentir i a connectar” malgrat el coronavirus. Ja hi ha imatges preparades per als pròxims mesos, amb el mode ‘on’ per Nadal, festivals de música o fins i tot les Falles 2021.

SEMPRE EN “MODE GRÀCIES”

Però el projecte no vol deixar de costat els aplaudiments i inclou una imatge dedicada als professionals que no han parat, amb el lema ‘Permanentment mode gràcies ON’, dedicada tant als sanitaris com als de serveis socials, seguretat i proveïment.

Al costat de la campanya, en la web de Visit València hi ha rutes de ‘running’ alternatives, un llistat de restaurants amb servei a domicili o de menjar per a portar, curiositats de la capital del Túria per a comptar als xiquets en els passejos, nous espais per als vianants o recorreguts a peu pels barris. També informa de les reobertures i mesures de seguretat en espais culturals i d’oci i consum.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 6 =