caixa popular

València col·labora amb Leroy Merlin per a la contractació de persones

València col·labora amb Leroy Merlin per a la contractació de persones
08/07/2018 -

L’Ajuntament de València ha subscrit un conveni de col·laboració amb una empresa francesa especialitzada en bricolatge per impulsar la inserció laboral de persones desocupades i en situació de vulnerabilitat que formen part dels programes d’inclusió gestionats pel Consistori.

La regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, ha indicat que l’empresa Leroy Merlin-Burjassot informarà l’Ajuntament de les ofertes de treball que necessite cobrir. A través del projecte ‘València Inserta‘, l’Ajuntament es compromet a orientar i formar les persones usuàries dels seus programes perquè s’ajusten als requeriments dels llocs de treball demanats per l’empresa.

El servici d’Inserció durà a terme els processos de selecció i proposarà les persones candidates que millor s’ajusten als perfils sol·licitats. Lozano ha assenyalat que «l’objecte del conveni de col·laboració subscrit entre l’Ajuntament de València i l’entitat Leroy Merlin és el de promoure la inserció de les persones provinents de col·lectius desfavorits i contribuir a la inserció laboral i el benestar de les persones en situació de vulnerabilitat».

Recentment l’Ajuntament de València ha signat un conveni semblant amb l’empresa de neteja Clece. Aquest acord recull el compromís de l’empresa d’inserir almenys el 30% de les persones que participen en els cursos formatius organitzats pel servici d’Inserció Sociolaboral a petició de Clece.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018