25n
25N
25N

El Consistori consolida el període mitjà de pagament

El Consistori consolida el període mitjà de pagament
15/01/2020 -

El regidor d’Hisenda, Ramón Vilar, ha informat que s’ha consolidat el període mitjà de pagament a proveïdors de serveis a l’Ajuntament de València, que el mes de desembre de 2019 es va situar en 25,27 dies, un temps que el regidor ha qualificat d'”absolutament raonable”, a la vegada que ha destacat la reducció d’interessos de demora. Descomptant el període de verificació i comprovació de factures de 30 dies, l’Ajuntament de València “s’ha tornat a situar en -4 dies i -5 en el global que inclou organismes autònoms, fundacions municipals i altres entitats com el Consell Agrari Municipal”.

Vilar ha fet públics hui les dades del període mitjà de pagament global corresponent al mes de desembre de 2019, que se situa en 25,27 dies. Segons el regidor, descomptant el període de verificació i comprovació de factures de 30 dies, l’Ajuntament de València “s’ha tornat a situar en -4 dies i -5 en el global que inclou organismes autònoms, fundacions municipals i altres entitats com el Consell Agrari Municipal”. “Per tant l’Ajuntament tanca 2019 pagant a proveïdors en ‘negatiu’, ha ressaltat”.

Es consolida així un període mitjà de pagament a contractistes i proveïdors absolutament raonable i del qual estem molt satisfets, ja que ha sigut i continua sent una de les preocupacions fonamentals del Govern del Rialto que aquells que presten els seus servicis a l’Ajuntament cobren en temps i no els supose cap mena de perjudici per morositat”, ha signat Vilar.

Referent a això, el regidor d’Hisenda ha recordat que “la reducció del termini de pagament a proveïdors suposa l’estalvi d’interessos de demora, una mala pràctica que va caracteritzar la gestió de l’equip de Govern del Partit Popular que va desbocar el deute municipal”.

Així mateix, Ramón Vilar ha posat l’accent que amb el compliment dels pagaments l’Ajuntament “impulsa el desenvolupament econòmic de la ciutat per mitjà del suport a les empreses, els autònoms i la creació d’ocupació. A més, consolida a València al capdavant de les ciutats espanyoles «quant a aquest indicador econòmic que reflecteix l’eficiència en la gestió dels recursos públics”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

mercat medieval ontinyent