caixa popular

València commemora el Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida

València commemora el Dia Mundial de la Lluita Contra la Sida
30/11/2017 -

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, que cada any té lloc l’1 de desembre, l’Ajuntament de València, a través de la Regidoria de Sanitat i Salut Pública, col·locarà un llaç roig en la seua balconada per a recordar als qui pateixen aquesta malaltia. A més, al llarg de tot el matí haurà instal·lat tres carpes informatives sobre el VIH en la plaça de la Verge.

Una d’aquestes carpes serà de caràcter institucional, una altra per a entitats i una última en la qual es realitzarà la prova ràpida del VIH, que s’ha estat difonent fa pocs dies durant la Setmana Europea de la Prova Ràpida. L’acte finalitzarà amb la lectura d’un manifest a les 13.45 hores.

D’aquesta manera, l’Ajuntament s’uneix a les iniciatives que, per tot el món, se celebren per a rememorar el dia mundial de la lluita contra esta malaltia, quan es compleixen dos anys des de l’adhesió del consistori valencià a la Declaració de París contra el VIH-SIDA.

La regidora de Sanitat i Salut Pública, Maite Girau, ha manifestat que “cal mantenir el pols en la lluita contra aquesta malaltia implicant a tota la ciutadania en açò”. Des d’ONUSIDA, organització que treballa per a posar fi a aquesta patologia i garantir la igualtat de tots aquells malalts que la pateixen, han llançat la campanya “La meua salut, el meu dret” que se centra en el dret a la salut i en la importància d’eliminar les desigualtats sanitàries, explorant els desafiaments als quals s’enfronten les persones de tot el món per a exercir els seus drets.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − nou =

viva gym canovas
exposicion caps tallats