25n
25N
25N

L'Ajuntament de València col·laborarà en la celebració del 75 aniversari de l'ONU

L'Ajuntament de València col·laborarà en la celebració del 75 aniversari de l'ONU
13/02/2020 -

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat el director del Centre Mundial per a l’Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS), Vicent Domingo, ha visitat aquest matí la base de l’ONU a Quart de Poblet, que acull l’International Computing Centre. En aquesta visita Ribó ha destacat la creixent col·laboració de València amb l’Organització de Nacions Unides, i especialment amb la FAO, i ha anunciat que l’Ajuntament col·laborarà en la celebració del 75 aniversari de l’ONU amb iniciatives que reforcen els vincles ja existents o contribuïsquen a establir uns altres.

“L’International Computing Centre és un centre de comunicació la importància del qual desconeixen la majoria dels valencians i les valencianes, un centre que és d’alta tecnologia i que permet la comunicació amb totes les parts del món”, ha assenyalat Joan Ribó després de la seua visita a les instal·lacions de Nacions Unides a Quart de Poblet.

L’alcalde de València ha ressaltat la connexió de la nostra ciutat amb les diferents agències dependents de l’Organització de Nacions Unides, com la FAO o la UNESCO, i la voluntat del govern municipal d’incentivar eixa connexió. “Hem manifestat que l’Ajuntament estaria disposat i encantat de col·laborar en el 75 aniversari de l’ONU, i treballarem conjuntament perquè a la ciutat de València puga haver-hi una gran celebració que acoste l’ONU i el que significa a la ciutadania”.

Aprofundir a «València com a ciutat de l’ONU és un objectiu important», que hui ha verbalitzat l’alcalde, Joan Ribó, en la seua visita a unes instal·lacions que porten ja 10 anys complint la funció de proporcionar servicis de tecnologia de la informació, inclosos aquells de caràcter operatiu o de capacitació, dels quals es beneficien destinataris de tot el món.

A més del CEMAS, gestionat en col·laboració directa amb la FAO, l’agència de Nacions Unides va declarar Sistema Important del Patrimoni Agrícola Mundial (SIPAM) el reg històric de l’horta de València, i la nostra ciutat ha acollit diferents esdeveniments relacionats amb el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) inclosos en l’agenda 2030 de l’ONU, sense oblidar l’estreta relació amb la UNESCO en iniciatives com la Ruta de la Seda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + divuit =