caixa popular

Valencia Club Cuina reprèn les seues activitats

Valencia Club Cuina reprèn les seues activitats
11/09/2017 -

València Club Cuina està en plena operació de “la tornada al col·le”. Després del període estival ha engegat un gran nombre de cursos enfocats tant a persones que realitzen una primera aproximació al món de la cuina com aquells que ja són cuiners experimentats i que desitgen aprofundir en noves tècniques culinàries.

Un any més des de VCC es presta especial atenció als xiquets , no solament perquè entre ells es troben els cuiners del futur, sinó perquè a més a través dels cursos que es realitzen aquesta entitat es transmeten valors tan destacats com la col·laboració, la fraternitat i la resolució de conflictes. A més periòdicament es realitzen tallers pares-fills per a gaudir de la cuina en família.

L’ampli cartell de tallers i cursos abasta tots els nivells, cuina de totes les latituds i totes les tècniques, perquè aprengues a desembolicar-te en els fogons com tot un professional.

Així hi ha cursos d’iniciació, de nivell intermedi i de nivell superior; tallers de rebosteria, arrossos, cuina italiana, pinxos i vi, sushi, plats de cullera, vegetarians i un llarg etcètera, impartits tant pels cuiners que formen part del professorat de València Club Cuina, com a xefs de prestigi com Luis Peñafort, Kisko García, José Luis Adán, Carlos Julián… Entre uns altres, atés que aquesta escola té com a col·laboradors habituals també a xefs com Victor Rodrigo, Manuel Alonso o Yelel Canyes, que han col·laborat amb aquesta entitat tant en Gastrònoma com en tallers puntuals.

Enguany també s’introdueix un nou curs de tast d’olis en col·laboració amb l’Escola Superior d’Oli d’Oliva.

Aquests cursos estan enfocats tant a particulars com a empreses, que amb freqüència utilitzen les instal·lacions per a realitzar activitats amb els seus empleats o com a incentiu.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze + 20 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats