25n
25N
25N

València invitada a integrar-se en 'Cities for Ciclysts'

València invitada a integrar-se en 'Cities for Ciclysts'
21/03/2017 -

La ciutat de València ha rebut una invitació formal hui a Brussel·les per entrar a formar part de la ‘Cities for cyclists’, una plataforma internacional que té per propòsit establir una xarxa mundial de ciutats que treballen activament per promoure l’ús de la bicicleta en zones urbanes i fomentar l’intercanvi de coneixements entre aquestes urbs.

El director de la Federació Europea de Ciclistes, Ádám Bodor, ha dit aquest matí que “el treball que València està realitzant per promoure la mobilitat ciclista amb infraestructures de qualitat, és una inspiració per a moltes ciutats del seu entorn i de la resta d’Europa. València és la nova història d’èxit en la implementació de polítiques ciclistes a Espanya”, ha assegurat.

Ser membre de la xarxa internacional ‘Cities for cyclists’ –molt arrelada al continent europeu- tindria diversos beneficis per a la nostra ciutat. Per començar, València podria disposar d’un assessorament professional pel que fa a les convocatòries europees de projectes finançats per la Unió Europea, aspecte que ofereix un ampli camp de possibilitats per a la ciutat.

A més, ser membre de ‘Cities for cyclists’ dóna accés immediat a totes les publicacions i estudis que es fan sobre l’impacte de la bici en les ciutats, a la participació en esdeveniments i conferències, i l’opció d’acollir congressos i reunions al voltant d’aquest sistema de transport no contaminant en la ciutat València, aspecte que pot potenciar l’economia local.

D’altra banda, també permetria a València participar en ‘Velocity’, el congrés mundial de la bici que se celebra en juny a Holanda (Països Baixos). Per tot això, la nostra ciutat està valorant seriosament la invitació de sumar-se i així poder beneficiar-se de tots els avantatges que això comporta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + sis =

museo prehistoria
museo prehistoria