25n
25N
25N

València tanca les zones de socialització de gossos per evitar aglomeracions

Les brigades d’operaris del servici de parcs i jardins precintaran 60 zones

València tanca les  zones de socialització de gossos per evitar aglomeracions
25/03/2020 -

La decisió s’ha pres després de rebre algunes denúncies sobre persones que estaven acumulant-se en estos espais, segons ha explicat el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo. L’Ajuntament de València ha enviat a les brigades d’operaris del servici de parcs i jardins per precintar i tancar amb cadenes les 60 zones de socialització de gossos existents a la ciutat.

Campillo ha fet una crida a la responsabilitat dels veïns i veïnes i complir la normativa vigent durant l’Estat d’Alarma, «si be està permés baixar les mascotes per tal que facen les seues necessitats, s’ha d’estar el menor temps possible en el carrer i tornar a casa».

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana demana que no es faça ús de les zones de socialització de gossos perquè, «a l’igual que els parcs i jardins, són llocs d’esbargiment on poden acumular-se persones i, per tant, incrementar el risc de contagis». Segons Campillo, malgrat que molts d’estos espais es trobaven dins de parcs ja tancats, hi ha que estan en jardins oberts i són fàcilment accesibles. Per això, a partir d’ara, totes les zones de socialització de gossos de València romandran tancades amb precinte i cadenat per evitar l’entrada.

En València hi ha actualment 60 zones de socialització de gossos, totes amb una superfície d’entre 200 i 600 metres quadrats. Moltes d’elles tenen dos portes d’entrada i disposen de font, bancs per seure, papereres i arbrat. El tancament d’estos espais durant l’estat d’alarma és una de les mesures que l’Ajuntament ha posat en marxa per ajudar a la contenció de la pandèmia del COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − un =