25n
25N
25N

València tanca els jardins de l'antic llit del Túria

València tanca els jardins de l'antic llit del Túria
15/03/2020 -

L’Ajuntament de València ha tancat aquest diumenge els jardins de l’antic llit del riu Túria perquè no acudisquen ciutadans i es complisca amb la limitació de moviments de les persones decretada davant el coronavirus.

La Policia Local de València s’ha fet eco en les seues xarxes socials d’aquesta mesura i ha recordat a la ciutadania que “queda prohibida la circulació excepte en casos excepcionals” i que “se sancionarà l’incompliment” de les mesures contemplades sota l’estat d’alarma. “Romaneu en els vostres domicilis”, ha insistit.

El Reial decret per a declarar l’estat d’alarma davant el Covid-19 que va aprovar aquest dissabte de manera extraordinària el Consell de Ministres estableix una limitació de la lliure circulació dels ciutadans en tota Espanya com a mesura per a frenar l’expansió del coronavirus.

En concret, les persones només poden circular “per les vies d’ús públic” en huit supòsits, entre els quals es troba l’adquisició d’aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − sis =