25n
25N
25N

València tanca les instal·lacions esportives municipals davant l'evolució de la pandèmia

Segons la Fundació Esportiva municipal, aquesta mesura durarà fins al 9 de desembre

València tanca les instal·lacions esportives municipals davant l'evolució de la pandèmia
20/11/2020 -

La Fundació Esportiva municipal ha anunciat, mitjançant un comunicat publicat aquest matí, el tancament temporal de les instal·lacions esportives fins al 9 de desembre, coincidint així en dates amb la pròrroga del confinament perimetral de la Comunitat Valenciana. Segons la fundació municipal, el tancament respon al compliment de la resolució de la consellera de Sanitat universal i Salut Pública, per la qual s’acorda mesures addicionals extraordinàries a conseqüència de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19.

Aquesta mesura afecta 71 instal·lacions esportives de barri, ja que concerneix les Instal·lacions Esportives Elementals (IDES). Així, queda expressament prohibida qualsevol activitat esportiva a l’aire lliure en aquestes instal·lacions, a excepció d’aquelles activitats reglades i autoritzades expressament per la FDM, degudament acreditades, pels diferents horaris, entitats i IDES.

Segons el règim sancionador establit en el Decret llei 11/2020, de 24 de juliol, del Consell en el qual es recolza la resolució de Sanitat del passat 6 de novembre, les infraccions lleus per incomplir les normes de prevenció podria implicar multes des de 60 a 600 euros.

Cal recordar que en la jornada d’ahir es van notificar 2.207 nous casos de Covid-19 i 29 noves defuncions. No obstant això, el més preocupant és que el número d’ingressats en les unitats de vigilància intensiva (UCI) continua sense experimentar un descens significatiu. En aquests moments, la xifra d’ocupació de llits en l’UCI supera el 30,3%, un 7,6% més respecte a les xifres del dijous de la setmana passada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + tretze =