25n
25N
25N

El València CF retira l'exclusivitat a ADU en la venda dels terrenys de Mestalla

El quadre ‘che’ “analitza diferents alternatives” i confia reprendre les obres del nou estadi

El València CF retira l'exclusivitat a ADU en la venda dels terrenys de Mestalla
29/03/2020 -

El València CF va anunciar aquest diumenge un canvi en el seu projecte de venda dels terrenys del camp de Mestalla i la construcció del nou estadi, després de no confirmar l’acord amb ADU Mediterrani S.L. per a ara “analitzar diferents alternatives”.

El quadre ‘che’ va publicar un comunicat en la seua pàgina web oficial en relació a l’oferta vinculant presentada per ADU que estava encara en vigor. “Totes dues parts, de mutu acord, han convingut que no es donen les circumstàncies per a la formalització de l’operació, al no haver-se complit les condicions materials acordades per a la seua execució en els terminis previstos”, diu el club.

“Aquesta finalització de l’oferta vinculant presentada es produeix amb efectes immediats i implica que conclou el període d’exclusivitat en la negociació de l’operació de venda del qual gaudia ADU fins a aquesta data. A partir d’aquest moment, el València CF analitzarà diferents alternatives amb el mateix objectiu de dur a terme l’operació en el seu conjunt, inclosa la represa de les obres de construcció del nou estadi”, afig.

Amb tot, el València apunta que l’empresa urbanística, que tenia projectades 485 habitatges, continuarà buscant “les adequades garanties financeres per al seu projecte amb l’objectiu de poder aconseguir en el futur, si escau, un nou acord de venda amb el València CF que siga satisfactori per a totes dues parts, si bé ja en condicions de negociació sense exclusivitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 3 =