25n
25N
25N

El Valencia CF anul·la actes públics i rodes de premsa pel coronavirus

El Valencia CF anul·la actes públics i rodes de premsa pel coronavirus
28/02/2020 -

El Valencia CF ha anul·lat qualsevol acte públic no esportiu i en espai tancat, com a esdeveniments privats o compareixences de premsa, a causa del coronavirus i al fet que un periodista esportiu que cobreix a l’equip es contagiara en el partit de Lliga de Campions contra l’Atalanta a Milà.

“El Valencia CF ha decidit, en la línia de les recomanacions marcades per les autoritats sanitàries autonòmiques i nacionals, incrementar les mesures preventives de contagi anul·lant tots aquells actes, reunions o concentracions públiques en espais tancats que suposen un risc per als jugadors, tècnics i personal del club”, va anunciar en un comunicat.

Després de la confirmació per part de la Generalitat Valenciana dels primers casos d’infecció per coronavirus COVID-19 a València, un d’ells al voltant dels mitjans de comunicació que cobreixen habitualment la informació del primer equip, el València anul·la, fins a nova informació, les rodes de premsa.

“Es cancel·la fins a una altra ordre qualsevol activitat pública no esportiva amb integrants del primer equip, entre elles l’habitual roda de premsa de l’entrenador prèvia a la trobada de LaLiga, així com totes les compareixences, prèvies i posteriors, previstes amb motiu del partit d’aquest dissabte al Camp de Mestalla”, expliquen.

Igualment, el Valencia CF insisteix, especialment de cara als seus aficionats i empleats que van viatjar al nord d’Itàlia, que seguisquen les recomanacions sanitàries.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =