25n
Orgull
Orgull

València celebra el Dia de la Bicicleta

Foto: Fernando Mafe

València celebra el Dia de la Bicicleta
13/09/2018 -

Diumenge que ve 16 de setembre, València celebra la XXII edició del «Dia de la bicicleta», jornada organitzada per la Fundació Esportiva Municipal i que forma part de la programació de la Setmana de la Mobilitat. L’inici del recorregut, de 7,5 quilòmetres, està previst a les 10.00 hores entre el pont d’Aragó i el dels Flors.

«Pedalegem per la inclusió social» serà el lema de l’edició d’enguany, ja que tots els diners recaptats en el «Dia de la bicicleta» anirà destinat a la Fundació d’Epilèpsia de la Comunitat Valenciana (ALCE). Un esdeveniment que començarà diumenge 16 a les 10.00 hores, encara que s’ha previst la concentració de participants des de les 9.00 hores en un punt intermedi entre el pont d’Aragó i el pont de les Flors. «Un any més celebrem una festa esportiva solidària a la qual vull convidar tots els ciutadans i ciutadanes de València perquè participen en ella», ha transmés la regidora d’Esports, Maite Girau.

El recorregut, que pretén reivindicar la bicicleta com a mitjà de transport urbà principal, s’endinsarà per Gran Via Marqués del Túria fins a arribar al carrer Russafa, on enllaçarà amb Colón fins a la Porta de la Mar. Ja al carrer de la Pau, l’escamot seguirà per Sant Vicent fins a la plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo. L’itinerari seguirà per Xàtiva i Guillem de Castro fins a l’antic llit del riu. El trajecte continuarà per Blanqueries per a tornar al passeig de l’Albereda. En total seran 7,5 quilòmetres de passeig per la ciutat.

Les persones interessades encara poden inscriure’s en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de l’avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro. La participació costa un euro. A més d’ALCE, serà la Fundació ONCE qui protagonitze l’inici de l’activitat amb ciclistes invidents acompanyats en un tàndem.

dia-bicicleta

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 15 =