caixa popular

València celebra la 'I Setmana de l'Alimentació i la Salut'

València celebra la 'I Setmana de l'Alimentació i la Salut'
02/10/2017 -

La ciutat de València celebra, entre els dies 3 i 6 d’octubre la “I Setmana de l’Alimentació i la Salut”, que forma part del programa d’actes organitzat com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Serà una trobada multidisciplinària que tindrà lloc en l’Ateneu Mercantil, amb accés lliure per a totes les persones interessades. L’acte d’obertura comptarà amb la presència de la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau.

Durant tota la setmana es desenvoluparan trobades per a l’intercanvi de pràctiques, el coneixement dels sistemes d’avaluació i impactes, i el seguiment de models, així com per a poder establir contactes dins del mercat d’aliments sostenibles. Les sessions es desenvoluparan de 17.00 a 19.00 hores, i l’accés serà lliure per al públic.

Les jornades oferiran nombroses ponències a càrrec de reconeguts experts del sector alimentari i nutricional. Entre ells, el subdirector general de Seguretat Alimentària i Laboratoris de Salut Pública, Vicent Yusá; el metge endocrí de l’Hospital Doctor Peset Carlos Morillas; i el cap de secció de la Unitat d’Educació per a la Salut, Joan Quiles. Tots ells abordaran, en les diferents ponències i taules redones preparades, temes d’importància per a la societat, com l’alimentació saludable, la malaltia o l’exposició als contaminants en els aliments, entre altres.

La “Setmana de l’Alimentació i la Salut” forma part de la programació que l’Ajuntament de la ciutat està desenvolupant al llarg de l’any 2017, amb motiu de la declaració de València com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible. Com es recordarà, la ciutat va ser reconeguda al gener d’aquest mateix any i, des d’eixe moment, el Consistori ha programat, a través de diferents regidories, com en aquest cas la Delegació de Sanitat i Salut, diverses accions relacionades amb la matèria, sempre des de la premissa de fer partícips de les iniciatives a tota la ciutadania.

L’organització d’aquesta I Setmana de l’Alimentació i la Salut pretén que aquesta trobada es realitze cada any a partir d’aquest. Les sessions tindran lloc en l’Ateneu Mercantil de València, i l’accés serà gratuït.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats