25n
25N
25N

València celebra, demà, el Debat sobre l'Estat de la Ciutat

València celebra, demà, el Debat sobre l'Estat de la Ciutat
20/10/2020 -

L’Ajuntament celebra demà, dimecres 21 d’octubre, a partir de les 10.30 hores, el Ple extraordinari per a debatre l’estat actual de la ciutat. Es tracta del primer Debat sobre l’Estat de la Ciutat després de la crisi generada per la pandèmia i també el primer de l’actual mandat. L’Hemicicle Municipal serà l’escenari d’aquest intercanvi d’idees en què intervindran l’alcalde, els portaveus dels diferents grups municipals i totes aquelles entitats ciutadanes que expressen la seua voluntat de participar. Durant la sessió es farà un balanç de la situació de la ciutat i del funcionament de l’Ajuntament.

L’alcalde Joan Ribó obrirà el fòrum amb una intervenció per a donar compte de l’acció del seu govern en el primer Debat sobre l’Estat de la Ciutat de l’actual mandat. Anunciarà propostes i iniciatives per als pròxims mesos, i realitzarà un balanç d’aquests setze mesos de gestió municipal del Govern del Rialto.

Joan Ribó ha avançat la voluntat de celebrar “un debat constructiu, fructífer, on la ciutat siga la protagonista i tots i totes puguem treballar per millorar-la”. El primer edil considera “indispensable” fomentar processos de diàleg com el que suposa aquest debat: “durant molts anys aquest Ajuntament no va celebrar debats de política general com el que mantindrem demà. Això ha canviat, i és del tot positiu. Contrastar idees sempre suma, i més encara si ens llevem de damunt prejudicis i som capaços d’arribar a consensos per millorar València”, ha conclòs.

Després de la intervenció de l’alcalde se sentirà la veu de les entitats que hagen presentat la seua sol·licitud per a participar en aquest debat. Cadascuna d’elles disposarà de cinc minuts per a exposar les seues demandes o fer les seues observacions. A continuació intervindran els portaveus dels diferents grups polítics municipals, que ho faran en dos torns: el primer, de 15 minuts; i el segon de huit; i per ordre de menor a major representativitat: José Gosálbez (Vox); Fernando Giner (Ciutadans); Sandra Gómez (PSPV); María José Catalá (PP), i Carlos Galiana (Compromís). La sessió conclourà amb la intervenció de l’alcalde, que clausurarà el Ple de debat sobre l’estat de la ciutat.

El debat podrà ser seguit demà per streaming a través de la web de l’Ajuntament de València i del compte de Twitter @AjuntamentVLC amb l’etiqueta #DebatVLC.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + cinc =