25n
25N
25N

La plaça de l'Ajuntament de València celebra la Setmana de la Mobilitat amb una fira, acrobàcies i un homenatge a Queen

La plaça de l'Ajuntament de València celebra la Setmana de la Mobilitat amb una fira, acrobàcies i un homenatge a Queen
21/09/2019 -

La plaça de l’Ajuntament de València acull aquest cap de setmana diverses activitats per a celebrar la Setmana de la Mobilitat: aquest dissabte se celebrarà la Fira de la Mobilitat, amb activitats, un circuit i una exposició per a “descobrir totes les formes de mobilitat sostenible”, mentre que el diumenge hi haurà passejos amb bicicleta, espectacles d’acrobàcies i el concert ‘By Bike at the Opera’, un homenatge musical a Queen.

La programació comença el dissabte a les 10.30 hores, i es prolongarà fins a les 20.30. El diumenge, el Dia Sense Cotxes, començarà amb una total de sis passejos amb bicicleta, que partiran des de diversos barris al voltant de les 10.00 hores, cap a la plaça de l’Ajuntament (l’arribada està prevista a les 11.00 hores).

Una hora després, s’oferirà en aquest espai l’espectacle/concert ‘By Bike at the Opera’, un homenatge musical a la banda britànica Queen. També es podrà gaudir de l’espectacle acrobàtic ‘Artic Cycling Freestyle’.

D’altra banda, tant el dissabte com el diumenge l’accés als autobusos de l’EMT serà totalment gratuït. Els qui validen el viatge amb la targeta multi títol habitual veuran que no es cobren els viatges aqueixos dies; i als qui manquen d’ella, se’ls entregarà gratuïtament un títol de viatge.

Les activitats programades abasten tots els aspectes de la mobilitat de cara a avançar en la consolidació del nou model de mobilitat que s’està construint a València.

S’ha previst un dispositiu de mobilitat per a garantir l’ús per als vianants de la plaça de l’Ajuntament, que estarà vigent des de les 09.00 hores de demà dissabte fins a les 22.00 hores del diumenge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =