25n
25N
25N

València celebrarà la seua diversitat cultural aquest dissabte

València celebrarà la seua diversitat cultural aquest dissabte
13/05/2019 -

La regidoria de Recursos Culturals de l’Ajuntament de València ha organitzat una jornada d’activitats divulgatives i festives en la plaça de la Mare de Déu amb motiu de la commemoració, el pròxim 18 de maig, del Dia Mundial de la Diversitat Cultural. Participaran grups folklòrics i musicals de ciutadans residents a València que representen a algunes de les nacionalitats que conviuen a la ciutat de València.

La celebració d’aquesta jornada es fa en commemoració de la Diversitat Cultural, amb la qual es volen crear espais de trobada entre les persones i les organitzacions que treballen per la integració i la inclusió, a través de la cultura, de totes les persones que conviuen a València, siga com siga la seua nacionalitat d’origen. En la jornada participaran grups i associacions de ciutadans i ciutadanes procedents de Veneçuela, Rússia, l’Argentina, República Dominicana, el Japó, Bulgària, Bolívia, Paraguai, Hondures, Perú, El Camerun, Romania o Burkina Faso.

El diàleg intercultural es manifestarà eixe dia a través d’activitats divulgatives i folklòriques protagonitzades per 20 associacions de diferents nacionalitats d’origen, totes elles establides a la nostra ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 5 =

museo prehistoria
museo prehistoria