caixa popular

València celebra el Dia de la Diversitat Cultural

València celebra el Dia de la Diversitat Cultural
18/05/2017 -

Aquest pròxim dissabte, dia 20, a partir de les 5 de la vesprada la Plaça de la Mare de Déu acollirà tot un seguit d’activitats organitzades per l’Ajuntament de València per celebrar el Dia Mundial de la Diversitat Cultural. 18 entitats de diverses nacionalitats participen en aquesta celebració que la regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, ha definit com “una demostració de l’obertura de la nostra ciutat i de la importància de la diversitat cultural com a font d’enriquiment per a la nostra societat”.

“Per segon any consecutiu celebrarem el Dia Mundial de la Diversitat Cultural des del ple convenciment de la necessitat de valorar la pluralitat i la diversitat cultural que caracteritzen la nostra ciutat, com a eines per fer-nos créixer com a societat”, ha defensat Tello, per a qui “la convivència entre cultures reforça la nostra capacitat per a entendre el nostre món i la nostra ciutat des de diverses perspectives”.

Les entitats participants estan integrades per persones arribades a València des dels cinc continents, amb orígens diversos com ara el Senegal, el Japó, Bulgària o diversos països sud-americans, entre altres.

La programació s’encetarà a partir de les 5 de la vesprada, a la plaça de la Mare de Déu, amb danses russes, que donaran pas a continuació a cants, animacions i balls que portaran a València l’essència del patrimoni cultural de molts pobles de tot el món. “És un plaer poder organitzar des de l’Ajuntament una celebració marcada pel respecte i l’admiració cap a totes i tots els valencians nascuts en uns altres països i totes les seues manifestacions culturals i convidem tota la ciutadania a gaudir del programa d’activitats”, ha afirmat Tello. “El Govern de la Nau té molt clar que la diversitat és una qüestió fonamental i transversal en el dia a dia de l’Ajuntament i de tota la ciutat i tenim el compromís ferm de continuar posant-la en valor”, ha afegit per finalitzar la regidora.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats