25n
25N
25N

València, Castelló, Alacant, Elx i les capitals comarcals albergaran recintes de vacunació massiva

Els hospitals de campanya són tres espais que “segur que s’utilitzaran”

València, Castelló, Alacant, Elx i les capitals comarcals albergaran recintes de vacunació massiva
19/02/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha avançat que, pel que fa a la vacunació massiva, que preveuen que comence a final de març, es preveu un gran centre de vacunació en cada capital de província i Elx i, almenys, s’habilitarà un espai per a inocular dosi en cada capital de comarca.

En aquest sentit, ha indicat que aquest dissabte es reunirà la comissió de vacunació per a tractar en quins llocs s’establiran aquests centres. A més, ha indicat que els hospitals de campanya són tres espais que “segur que s’utilitzaran”.

El president ha defensat que la vacunació és el “gran actiu” actualment contra la pandèmia, encara que s’ha mostrat concernit per les incògnites que plantegen els nous ceps o la possibilitat que calgui vacunar anualment.

No obstant això, ha defensat la resposta de la ciència davant la pandèmia, i ha apuntat que, fins ara, a penes hi havia “no arriba a tres desenes de vacunes” per a totes les malalties, i “en un any, la ciència ha aconseguit que hi haja un conjunt” d’injeccions per a aquest coronavirus.

En aquest sentit, ha esperat que la vacuna de Janssen s’aprove a principis de març. Respecte a les actuals, ha lamentat la “insuficiència de dosi”, i ha remarcat la complexitat logística de les actuals, a causa de la doble dosi, la refrigeració o el transport.

Malgrat això, ha argumentat que “hi ha gairebé 100.000 valencians que estan immunitzats”, la qual cosa “ha tingut un resultat positiu ja en la baixada de contagis en les residències”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 9 =