25n
Orgull
Orgull

València cancel·la l'activitat de quadricicles del Jardí del Túria després de conéixer que no té llicència

València cancel·la l'activitat de quadricicles del Jardí del Túria després de conéixer que no té llicència
21/06/2021 -

L’Ajuntament de València ha ordenat el tancament de l’activitat de lloguer de quadricicles que es desenvolupava al Jardí del Túria de la ciutat després de conéixer i comprovar que mancava de llicència, segons han informat fonts municipals.

Així, han assenyalat que aquesta decisió s’ha adoptat després d’haver detectat fa poc que l’activitat mancava de llicència i han assegurat que si s’haguera tingut coneixements abans s’hauria procedit llavors al seu cessament.

Després de saber que aquest servei de lloguer es prestava sense el corresponent permís, l’administració municipal va instar els responsables de l’activitat a retirar-la “motu proprio” però al no haver-ho fet ha sigut el consistori el que ha procedit a això i ha ordenat el cessament de l’activitat.

En la retirada dels vehicles i altres elements de l’activitat han participat efectius de la Policia Local i personal de l’Organisme Autònom Municipal (OAM) de Parcs i Jardins, han precisat les mateixes fonts, que han agregat que l’empresa que prestava aquest servei de lloguer ha presentat un recurs contenciós administratiu contra la mesura de l’administració local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =