25n
25N
25N

València acull la Cavalcada del Patrimoni

A les 18.00 hores, començarà aquesta cavalcada des de la Llotja de València

València acull la Cavalcada del Patrimoni
12/03/2017 -

Les Falles 2017 comptaran, per segon any, amb la Cavalcada del Patrimoni, que es va organitzar l’any passat amb l’objectiu de promocionar la candidatura de les Falles a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. No obstant això, s’ha optat per seguir celebrant aquesta desfilada per a mostrar les diferents manifestacions culturals que ens representen.

La Cavalcada del Patrimoni començarà, aquesta vesprada, a les 18.00 hores, des de la Llotja de València, i continuarà per la Plaça del Mercat Central, el carrer María Cristina, fins a arribar a la Plaça d’Ajuntament.

En aquesta ocasió, la desfilada s’ha organitzat perquè es represente de forma internacional. D’aquesta manera, la Cavalcada del Patrimoni s’obrirà amb diferents grups de tabals i dolçaines, que acompanyaran als Gegants i Cabuts, realitzats per Ceballos i Sanabria. Així mateix, la Comunitat Valenciana també estarà representada per la ‘Dansa del Porrots’ de Silla.

D’altra banda, altres països també estaran representats en aquesta desfilada. En aquest sentit, la cultura Xina es mostrarà a través de la tradicional Dansa Xina del Drac, o des de Bolívia arribarà el popular Carnestoltes d’Oruro.

Música, cultura i tradició inundaran els carrers del centre històric de València no solament per a celebrar la declaració de les Falles com a Patrimoni de la Humanitat, sinó també per a mostrar la riquesa de la nostra terra.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 11 =

museo prehistoria