25n
25N
25N

València Basket incorpora la tecnologia de NBN23 al seu treball diari

Les dades proporcionades són molt útils per a entrenadors i preparadors físics

València Basket incorpora la tecnologia de NBN23 al seu treball diari
30/09/2016 -

Valencia Basket i l’empresa valenciana NBN23 han arribat un acord perquè els tècnics del Club taronja puguen disposar de valuosa informació en temps real tant en entrenaments com en partits gràcies a l’ús de la tecnologia PRO23, desenvolupada per esta empresa i que és pionera a Espanya.

Este avançat procés d’anàlisi estadística completa s’està aplicant ja en el treball diari del Valencia Basket. I el seu ús permet conèixer dades tan significatives com la velocitat punta, distància recorreguda, acceleracions, deceleracions, càrregues de treball o zones d’influència dins de la pista de tots els jugadors que porten incorporat l’emissor PRO23. Tot açò gràcies a l’ús d’una innovadora tecnologia coneguda com a “real time tracking” de geolocalizació indoor.

La recollida de totes estes dades resulta molt útil per a entrenadors i preparadors físics a l’hora de prendre decisions per a maximitzar el rendiment dels jugadors, realitzar un seguiment detallat del seu estat de forma i fins i tot predir lesions. L’acord per a l’ús d’esta tecnologia en la rutina de treball del Valencia Basket s’estendrà al llarg de la temporada 2016-17.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + 18 =