25n
25N
25N

València Basket i University of Worcester llancen la 2ª edició del seu Campus Internacional a Regne Unit

Augmenta la durada del campus en dos dies per a aquesta segona edició

València Basket i University of Worcester llancen la 2ª edició del seu Campus Internacional a Regne Unit
12/01/2017 -

València Basket i la University of Worcester llancen la segona edició d’un dels seus principals projectes conjunts, el Campus Internacional 2017 que de nou tindrà lloc en les instal·lacions que la University of Worcester té a Regne Unit. En esta segona experiència, la durada d’este Campus que unifica la pràctica del bàsquet amb l’aprenentatge de la llengua anglesa, augmenta en dues jornades (en esta ocasió durarà 8 dies) i el seu preu baixa en un 15%, quedant-se ara en 1.100 euros. Este preu inclou els vols directes València-Londres-València, allotjament i pensió completa, classes d’anglés, equipació oficial del València Basket, excursió i trasllats a Regne Unit.

 

Del 20 al 27 d’agost de 2017

El Campus se celebrarà del 20 al 27 d’agost de 2017, per a joves entre 11 i 18 anys en les instal·lacions de la Universitat de Worcester (UK), una experiència nova que unirà l’aprenentatge del bàsquet a l’oportunitat de practicar i aprendre la llengua anglesa, internacionalitzant els més de 25 anys d’experiència de València Basket en l’organització de Campus.

El Campus Internacional Worcester-València Basket, també comptarà amb la participació de joves anglesos i d’altres nacionalitats, que permetran una experiència única per a tots els participants.

 

Qualitat tècnica

Dos dels clubs capdavanters del bàsquet, en el Regne Unit i a Espanya, han unit les seues forces per a desenvolupar una experiència estiuenca única per als xics més talentosos i prometedors. L’equip tècnic del campus estarà compost per membres del cos tècnic i jugadors de l’equip Sènior del Worcester Wolves i la coordinació esportiva dels tècnics del València Basket.

 

Programa intensiu diari de Basketball&English

El programa d’activitats diari va des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit, i inclou 2 hores diàries de classe en anglés amb professors natius, que es combinaran amb la pràctica en llengua anglesa del bàsquet, en àmbits com els fonaments, rutines, treballs individuals i competició sense oblidar la diversió.

Els joves seran agrupats sobre la base de criteris d’edat i de nivell, per a poder facilitar la competitivitat, la qual cosa resultarà positiu per a l’experiència del Campus de Worcester i València Basket, i en un entorn social en llengua anglesa.

 

Excel·lents instal·lacions per al bàsquet

El University of Worcester Arena, on es desenvoluparen els entrenaments, és un icònic pavelló de 2.000 espectadors amb tres pistes de bàsquet, amb totes les facilitats possibles per a l’aprenentatge en pista i excel·lents vestuaris. El pavelló va ser el lloc base d’entrenament per a la selecció britànica masculina i femenina de cara a l’Eurobasket del 2015. També és la seu dels equips britànics masculí i femení en la modalitat de cadira de rodes, a més de ser la seu dels Campionats d’Europa a Silla de Rodes del 2015. A més, té dues pistes addicionals de bàsquet amb equipament per al fitness en el University’s St John’s Sport Center.

 

Un entorn i un allotjament perfectes

Els equipaments de la Universitat de Worcester estan dins d’un gran campus que ofereix unes grans i segures zones enjardinades. Cada pis de la residència està format per 6 habitacions espaioses, amb llocs comuns còmodes i pràctics. El campus compta amb una ubicació propera al centre de la ciutat i amb zones perfectes per a fer turisme o anar de compres (de forma supervisada).

La ciutat de Worcester és una bella localitat que data del segle XII amb catedral pròpia. La seua ubicació permet arribar de forma senzilla a les ciutats de Birmingham, Warwick, Stratford-Xpon-Avon, Cardiff i Londres. Està situada en el riu Severn, en un comtat rural envoltat per uns preciosos paisatges i vistes que inclouen els pujols de Malvern.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − un =

CCCC
torrent