25n
25N
25N

València Basket i Bankia renoven per tercer any el programa social “Més que un triple”

L’acord que uneix a les dues entitats fomenta els valors de la Cultura de l’Esforç entre els joves

València Basket i Bankia renoven per tercer any el programa social “Més que un triple”
13/11/2016 -

València Basket Club i Bankia han presentat en la Sala de Trofeus de la Llotja VIP de la Fonteta la renovació per a una temporada més de l’acord que els uneix per a fomentar els valors de la Cultura de l’Esforç entre els joves, amb el programa social ‘Més que un triple’, que incorpora interessants novetats en les iniciatives del Triple Solidari, el Campus de l’Esforç i la Targeta València Basket.

A més, Bankia ha reforçat el seu vincle amb el Club col·laborant en les celebracions del 30 aniversari del València Basket, ja que l’entitat bancària és el patrocinador oficial de l’exposició fotogràfica que recorre la història del Club i del llibre commemoratiu que es realitzarà per a esta efemèride.

Un any més, Bankia vol sumar els seus valors als del València Basket amb l’objectiu de pemiar l’esforç dels estudiants i de potenciar el bàsquet base, i que al mateix temps beneficia als afeccionats del club taronja. Miguel Capdevila, Director Territorial de Bankia a València i Castelló, i Paco Raga, conseller delegat del València Basket, han realitzat un balanç positiu dels dos primers anys de vinculació i han fet públiques algunes de les novetats de cadascuna d’elles per a este tercer any de relació.

Entre estes novetats està el Campus de l’Esforç: Tercera edició d’este Campus, becat per Bankia, en el qual es premia l’esforç de xics i xiques d’entre 9 i 16 anys de la Comunitat Valenciana, recompensant els seus bons resultats acadèmics. Després de comprovar l’alt nivell acadèmic de les dues primeres edicions, la pròxima edició es manté la xifra de 150 places becades en este Campus que se celebrarà a la fi de juliol del 2017. Recordem que els sol·licitants han d’acreditar totes les assignatures aprovades i, com a mínim, un notable en llengua estrangera.

La segona novetat és la Targeta València Basket: La Targeta València Basket Club de Bankia explicarà en esta nova temporada amb més avantatges per als seus titulars, que veuran recompensada la seua identificació amb els colors taronja amb descomptes directes en productes oficials del València Basket o amb altres promocions especials que s’aniran desvetlant més endavant. L’essència es manté (una targeta sense comissions) i també la causa benèfica associada a esta targeta: donar un percentatge de l’import que es derive de cada compra a la Fundació València Basket 2000.

I, finalment, el Triple solidari: Arranca la nova edició del Triple Solidari. Per cada triple que anote el València Basket durant la seua temporada, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Basket 2000 per a invertir en la formació d’entrenadors d’escola i pedrera del club. I per cada llançament que mítics exjugadores de l’entitat aconseguisquen encistellar des del mig camp en els descansos dels partits, doblegarà la seua aportació als 100 euros. En els dos primers anys d’existència d’esta iniciativa, la pedrera i escola de València Basket s’ha vist beneficiada amb una aportació de 55.000 euros.

El director corporatiu de la Territorial de Bankia a València i Castelló, Miguel Capdevila, ha destacat en l’acte de presentació que “este acord és possible gràcies a la confiança dels clients i al treball i esforç dels professionals de Bankia. Estem compromesos amb els valors de l’esforç, la superació i el treball en equip que compartim amb el club i estem compromesos amb la societat valenciana”, ha remarcat.

Per la seua banda, el Conseller Delegat de València Basket, Paco Raga, ha volgut ressaltar “la seua satisfacció per poder treballar amb una entitat com Bankia que prioritza per la transmissió de valors que tant entronquen amb la nostra forma de fer i pensar. Per açò, ambdues entitats hem decidit continuar un any més amb la campanya que en el seu moment bategem com “Més que un Triple”. Una campanya que ha sigut un èxit les dues últimes temporades i que, de manera conjunta entre ambdues institucions, ha ajudat a promoure els valors de la Cultura de l’Esforç i a impulsar el bàsquet base”.

Amb este acord, València Basket i Bankia es marquen “Més que un triple” d’esforç per a oferir el triple de valor i d’avantatges a tots els seus clients i als afeccionats de València Basket.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − set =

CCCC
torrent