25n
Orgull
Orgull

València baixa dels 20º per primera vegada des del 21 de juny i Vilafranca registra la nit més freda de la Comunitat

València baixa dels 20º per primera vegada des del 21 de juny i Vilafranca registra la nit més freda de la Comunitat
11/09/2018 -

La nit d’aquest dilluns al dimarts ha portat la temperatura més fresca en la ciutat de València des del passat 21 de juny, ja que els termòmetres no marcaven menys de 20 graus en la capital des d’aquell dia.

Concretament, els termòmetres han marcat 19,5 graus a València, mentre que a Castelló ha sigut de 19,7º i a Alacant 21,7º, segons ha informat el servici oficial de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a la Comunitat Valenciana.

En tota l’autonomia, la localitat de Vilafranca (Castelló) ha passat la nit més freda, amb només 10,7 graus, mentre que a Benidorm (Alacant) han tingut la més càlida, amb una mínima de 21,4º.

A més, Aemet manté actiu l’avís groc per pluges i tempestats en tota la Comunitat Valenciana, a excepció de l’interior d’Alacant.

Aemet també ha destacat, després de la nit més freda a València des del 21 de juny, que els dies més càlids de l’estiu en la capital valenciana van ser el 16 de juliol i el 5 d’agost.

A l’observatori d’Alacant, no obstant açò, ja s’havia baixat de 20º anteriorment. Un dels moments en els quals es va baixar d’aquesta temperatura a Alacant va ser el dia 16 d’agost al voltant de les 15.00 hores, a causa del pas d’una tempestat que va fer baixar el termòmetre en ple agost al migdia.

A l’observatori de Castelló també s’havia baixat anteriorment de 20ºC. La temperatura més alta de l’estiu es va registrar en la ciutat castellonenca el passat 4 d’agost, amb 36.2ºC.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =