25n
25N
25N

València aprova una Oferta Pública d'Ocupació de 6 places de peons

València aprova una Oferta Pública d'Ocupació de 6 places de peons
26/12/2019 -

El vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha anunciat que l’Ajuntament de València ha aprovat una Oferta Pública d’Ocupació per a l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins (OAM). Es tracta de 6 noves places de peons especialistes que eixiran a oposició. La decisió s’ha pres per unanimitat dels membres del comité d’empresa de l’OAM. Des de 2003 no s’aprovava cap oferta pública d’ocupació a l’organisme.

“Aquestes 6 noves places són prioritàries per al manteniment del servici als parcs i jardins de València perquè s’encarreguen de tasques molt especialitzades”, ha explicat el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo.

D’altra banda, Campillo ha avançat que l’any 2020 es traurà una nova Oferta Pública d’Ocupació per tal de “consolidar i estabilitzar les places d’ocupació temporal”, tal com estableix la legislació vigent en matèria de funció pública. El vicealcalde ha destacat que “és la primera OPO que s’aprova durant aquesta legislatura”. “Obrim ara un procés que no es feia des de fa 16 anys per tal de dotar d’una plantilla estable i renovada a l’OAM que és un dels instruments claus per a l’impuls del Pla Verd de València i per a la conservació i la millora dels nostres parcs i jardins”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 5 =