25n
Orgull
Orgull

València aprova una nova línia d’ajudes a les associacions de comerciants

València aprova una nova línia d’ajudes a les associacions de comerciants
01/07/2021 -

El regidor de Comerç de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que la Junta de Govern Local de demà aprovarà la tercera convocatòria anual d’ajudes a les associacions de comerciants de la ciutat de València “per continuar fent costat i promovent el comerç de barri a València, una xarxa fonamental per a construir ciutat i que considerem fonamental que estiga forta, organitzada i coordinada”, ha dit.

Aquesta partida tindrà un pressupost total de 50.000 euros i ve promoguda per la regidoria de Comerç per tal de fomentar l’associacionisme i aquelles actuacions dirigides a la dinamització del comerç local, així com l’impuls a la realització d’accions promocionals dirigides al xicotet comerç que milloren la seua competitivitat i donen visibilitat al comerç de barri.

Per això, la Junta de Govern de demà proposa l’inici d’actuacions per a l’aprovació de la convocatòria d’ajuts destinats a les Associacions de Comerciants per a la realització d’actuacions de promoció comercial i foment de l’associacionisme a la ciutat de València.

Cada associació de comerciants podrà accedir a un màxim de 10.000 euros i serà d’acord amb les activitats de promoció comercial de les associacions realitzades durant l’any 2021, concretament fins al 15 d’octubre. Es tracta del tercer any consecutiu que l’Ajuntament de València aprova aquesta línia d’ajudes, creades per primera vegada l’any 2019.

El regidor Carlos Galiana ha explicat que “la bona acollida d’aquesta línia de subvencions i el bon resultat que han donat els anteriors anys ens han impulsat a tornar a convocar-les. Des del govern del Rialto creiem en l’associacionisme i en el comerç del barri, per això volem continuar impulsant les associacions de comerciants de la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =