25n
25N
25N

L'Ajuntament de València aprovarà demà la concessió de 2.091 ajudes del Pla Resisteix de les 3600 sol·licituds que ha rebut

De les ajudes que es concediran demà, 1.146 són d’autònoms i 945 de micropimes. De les 3.600 sol·licituds, el 83% aniran dirigides a l’hostaleria i al turisme

L'Ajuntament de València aprovarà demà la concessió de 2.091 ajudes del Pla Resisteix de les 3600 sol·licituds que ha rebut
23/02/2021 -

Aquest matí ha comparegut en roda de premsa Pilar Bernabé, regidora de Desenvolupament Econòmic, per a informar sobre l’aprovació de les ajudes del Pla Resisteix. La regidora ha comunicat que demà tindrà lloc una nova junta de govern extraordinària per a aprovar la concessió de les ajudes sol·licitades.

De moment, han sigut més de 3.600 les sol·licituds a l’Ajuntament de València per a sol·licitar les ajudes, de les quals 2.091 seran aprovades demà. D’aqueixes 2.091, 1.146 han sigut presentades per autònoms i 945 per micro pimes. En eixa línia, la regidora ha manifestat: “esperem que tots ells abans que acabe la setmana puguen tindre els diners”.

Bernabé, d’altra banda, ha anunciat que el 83% de les sol·licituds presentades pertanyen als sectors de l’hostaleria i del turisme. El 10,85% restant, a la cultura, el 4,8% a esports i el 0,9% a la venda ambulant. Així mateix, ha informat que l’aprovació de les ajudes concedides demà per l’Ajuntament ascendiran a quasi 5,2 milions d’euros.

Quant a les més de 1.500 ajudes que no es concediran demà, la regidora ha aclarit que divendres que ve l’Ajuntament espera traure un altre llistat per a la seua aprovació.

Pilar Bernabé ha manifestat que l’Ajuntament de València “està demostrant el seu compromís absolut amb les persones autònomes i les micro pimes” amb les ajudes del Pla Resisteix. A més, ha afegit que les subvencions són la seua “absoluta prioritat“, per la qual cosa des del consistori han “intentat agilitar al màxim els tràmits perquè els diners arribara a aquestes persones que tant l’estan necessitant”. És per això que ha afirmat que a l’Ajuntament “mai s’han registrat aquestes dades en tan poca quantitat de temps”. És per això que la regidora ha expressat el seu “enorme agraïment” cap als funcionaris i treballadors de l’ajuntament: “estan treballant per a ajudar directament a les famílies que ho estan passant malament”.

Davant la confusió, Bernabé ha aclarit que emplenar la primera subscripció no dóna dret a la sol·licitud.

Finalment, Pilar Bernabé ha fet una crida als sol·licitants, expressant que tenen fins al dia 3 de març per a presentar les sol·licituds a les ajudes. En aqueix sentit, ha advertit de la diferència entre el número de les primeres inscripcions i el nombre de sol·licituds presentades. Emplenar la primera subscripció no dóna dret a la sol·licitud: és imprescindible entregar la documentació a través de la seu electrònica o a través del registre presencial de Tabacalera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + disset =