caixa popular

València expressa el seu suport a Barcelona i Cambrils

València expressa el seu suport a Barcelona i Cambrils
18/08/2017 -

L’Ajuntament de València expressa tot el seu suport i solidaritat amb la ciutat de Barcelona, i la més rotunda condemna als actes terroristes que ahir dijous van sembrar els seus carrers de por i mort. L’alcalde de València, Joan Ribó, en nom de tota la Corporació Municipal i de tots els valencians i valencianes, ha expressat la solidaritat, afecte i suport a la ciutat germana de Barcelona, víctima d’un atemptat vil i menyspreable, que ha estat dirigit a atacar les bases de la convivència democràtica i de la llibertat de les persones.

El cor del poble valencià està hui amb Barcelona i amb Catalunya. Des de València s’ha volgut transmetre la nostra solidaritat amb les víctimes i els nostres condols als seus familiars, així com expressar la nostra ferma convicció i defensa dels valors de la democràcia i el dret, que són les bases de la convivència i de la llibertat.

Des de la ciutat de València i el seu Ajuntament enviem un missatge de suport i fraternitat cap a Barcelona i cap a Cambrils, que han sigut colpejades de manera covarda pel fanatisme i la intolerància. El poble valencià s’ha manifestat sempre ferm defensor de la convivència, el respecte i l’enteniment com les ferramentes més eficaces per a la vida en democràcia, sense por i en llibertat.

Amb aquest motiu, la Corporació Municipal i nombrosos ciutadans i ciutadanes s’han concentrat aquest matí davant de les portes de l’Ajuntament en expressió de solidaritat i condemna, i en memòria de les víctimes mortals i suport als ferits i els seus familiars. Tal com ha explicat l’alcalde, ahir mateix en conéixer-se els fets, es va posar en contacte amb l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, “per a expressar-li la meua solidaritat i la del poble de València davant dels brutals actes. I, de la mateixa manera, aquest matí en saber-se els fets en la costa de Tarragona”.

Ribó ha afirmat que “la barbàrie terrorista que hem patit reflecteix que l’única cosa que interessa als terroristes és que hi haja el màxim de víctimes amb el mínim esforç”. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que en saber-se els fets, va contactar també amb la Delegació del Govern “per a posar a disposició totes les forces i recursos de seguretat de l’Ajuntament, i articular-los amb les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat”. “És important dir a la ciutadania –ha indicat Ribó- que tant l’Estat com la Generalitat i l’Ajuntament estem articulant i posant en marxa tots els mitjans de manera col·laborativa perquè puguen sentir-se els més segurs possible en la nostra ciutat i tot l’Estat”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios