25n
25N
25N

València aportarà més de 2 milions d'euros a la capitalitat mundial del disseny

València aportarà més de 2 milions d'euros a la capitalitat mundial del disseny
13/02/2020 -

L’Ajuntament aprovarà demà en la Junta de Govern Local un conveni amb l’Associació “València Capital del Disseny” per a col·laborar en la Capitalitat Mundial del Disseny a València amb una aportació de 2,25 milions d’euros, repartida en tres anys. Així ho ha anunciat aquest dijous el regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Carlos Galiana.

“Este acord permetrà, entre altres coses, desenvolupar sinergies i estratègies en matèria de disseny i innovació i posicionar a València com a referent en el món del disseny a escala internacional. Estem francament contents amb tot el que té a veure en el sector del disseny de la nostra ciutat i esperem que açò també impulse la marca València i el seu prestigi”, ha valorat el regidor Galiana.

El conveni especifica que “l’Ajuntament adquireix el compromís econòmic de finançar part de les despeses de les obligacions assumides per l’Associació”. Concretament, per a l’exercici 2020 l’Ajuntament es compromet a atorgar una subvenció de 500.000 euros. Per als exercicis 2021 i 2022, l’import de la subvenció ascendirà a 750.000 euros i un milió d’euros respectivament.

“L’Ajuntament de València, amb aquest acord, dóna suport a la col·laboració público-privada. Pensem que el disseny ha de ser, en els tres anys vinents, una eina facilitadora de les relacions entre la creativitat i la innovació, articulant les connexions entre les institucions, la societat civil, les empreses, i les principals entitats culturals”, ha manifestat Galiana.

“València ha generat, des del primer moment en aquest projecte, una estructura sòlida que ha impulsat tant l’Ajuntament com determinades empreses valencianes, i ara cal concretar açò en una aportació econòmica que ens permeta organitzar l’any de la capitalitat de manera modèlica en el 2022. Volem mostrar al món que València sap acollir capitalitats com la del disseny”, ha conclòs Galiana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =