25n
25N
25N

València amplia a la societat civil el pacte local per la innovació

L’alcalde de València, Joan Ribó, rubricarà l’acord juntament amb representants de les entitats signants

València amplia a la societat civil el pacte local per la innovació
21/11/2016 -

InnDEA València ha organitzat per al pròxim dilluns 21 de novembre la jornada “Una eina per la ciutat, una eina per València”. La trobada, que començarà a les 9 hores a Las Naves (c/ Joan Verdeguer, 16, València), i durarà tot el dia, serà el marc en què a les 13.15 hores se signe el Pacte Local per la Innovació, un acord conjunt centrat en la resolució dels reptes a què s’enfronta València.

L’alcalde de València, Joan Ribó, signarà el Pacte juntament amb les diverses entitats que s’hi han sumat i que tenen un objectiu comú: treballar des de la innovació. A les universitats, els centres d’investigació, les associacions empresarials i altres entitats s’afig ara la societat civil, amb la intenció de centrar en les persones el treball del pacte.

La jornada prèvia i posterior a la signatura de l’acord, que serà inaugurada pel regidor d’Innovació de l’Ajuntament de València, Jordi Peris, comptarà amb la presència d’experts i expertes en innovació social, que donaran a conéixer els avanços en la investigació i les experiències que estan realitzant-se en altres ciutats.

Com a ponents de la jornada participaran Rubén Martínez, de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques de la Universitat Autònoma de Barcelona (IGOP), M’Angel Manovel, de LoRelacional, Artur Serra, de la Fundació i2cat, i Adolfo Chautón, de Emprendipia. De vesprada s’obriran grups de treball entorn del Pacte Local per la Innovació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 14 =