25n
25N
25N

València Activa i W Startup Community impulsen l'emprenedoria femenina a través del programa AWE, promogut per l'Ambaixada dels EUA

Pilar Bernabé: “La iniciativa cerca impulsar projectes per al lideratge femení en el sector tecnològic i emprenedor”

València Activa i W Startup Community impulsen l'emprenedoria femenina a través del programa AWE, promogut per l'Ambaixada dels EUA
18/09/2020 -

L’Ajuntament València, a través de València Activa, ha signat un conveni de col·laboració amb l’organització per al lideratge de les dones en el sector TIC i emprenedor, W Startup Community, amb la finalitat de promoure l’emprenedoria femenina. Amb la col·laboració de l’Ambaixada dels EUA, aquestes institucions posaran en marxa el programa Academy for Women Entrepreneurs, AWE, que becarà a 30 dones emprenedores de la ciutat de València.

“Amb aquest programa de l’Ambaixada dels EUA volem crear cultura d’emprenedoria femenina, mostrant a la societat la importància i fortalesa d’un sector que genera riquesa i llocs de treball, demostrant el potencial d’aquest sector a València i visibilitzant i promovent el lideratge de dones”, ha destacat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

La regidora ha explicat que amb la signatura d’aquest conveni “establim un marc de col·laboració entre València Activa i W Startup Community, amb l’objectiu de promoure la realització d’iniciatives per al foment, la promoció i difusió d’accions d’emprenedoria tecnològica femenina a través del programa formatiu AWE”.

“Aquesta col·laboració busca oferir servicis d’interés per a l’emprenedoria tecnològica femenina, sent un element clau per al desenvolupament de l’Economia Digital a la ciutat de València, ja que este sector constitueix un element generador d’innovació i competitivitat per a la resta dels sectors productius”, ha afirmat Bernabé.

Per part seua, Joe Mellott, conseller de Diplomàcia Pública en l’Ambaixada dels Estats Units a Espanya, ha afirmat que “AWE reflecteix precisament aquest esperit emprenedor que forma part de l’ADN del nostre país: proporciona als participants recursos de formació en línia, promoció i accés a mentors, i sobretot, les connecta entre elles i amb altres programes d’intercanvi ja existents. Així esperem que més dones aconseguisquen el seu potencial econòmic i, d’eixa manera, puguen crear les condicions per a una major estabilitat, seguretat i prosperitat per a tots”.

Així mateix, Teresa Alarcos, presidenta de W StartupCommunity, ha destacat que “el programa és una oportunitat única d’aconseguir el somni de crear la teua pròpia empresa”. “Des de W Startup Community la nostra missió i repte: 10.000 dones en emprenedores digitals en 2030; i així reduir la bretxa digital i així les dones participaran en el disseny de la nova societat, en aquesta 4RI”, ha conclòs Alarcos.

ACADEMY FOR WOMEN ENTREPRENEURS (AWE)

AWE és un programa de formació per a dones emprenedores, una iniciativa gratuïta finançada pel Departament d’Estat Americà, l’objectiu del qual és impulsar el desenvolupament de projectes emprenedors que estiguen liderats per dones. Consta de sis masterclasses presencials i un curs de formació en línia intensiu de l’Escola de Negocis dels EUA Thunderbird, anomenat DreamBuilder.

El programa AWE tindrà lloc entre setembre i desembre de 2020 en les instal·lacions de València Activa (C/ Guillem de Castro, 37). Aquelles emprenedores interessades a participar en el programa AWE poden inscriure’s a través de la pàgina web www.wstartupc.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =