25n
25N
25N

València Activa i Cambra València impulsen la competitivitat empresarial a través de la innovació

Pilar Bernabé: “Este programa suposa un impuls a la competitivitat del nostre teixit productiu local, que tant s’ha vist afectat per la COVID-19”

València Activa i Cambra València impulsen la competitivitat empresarial a través de la innovació
23/07/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, al costat de Cambra València, impulsen la competitivitat de pimes, micropimes i persones autònomes de València mitjançant solucions innovadores gràcies al programa InnoCàmares València 2020. El termini de sol·licitud per a participar en el programa estarà obert des del 23 de juliol a les 9.00 hores fins al 30 de novembre a les 14.00 hores.

Este programa d’ajudes, que és finançat per FEDER, Cambra València i l’Ajuntament de València, té com a objectiu contribuir a millorar la competitivitat empresarial mitjançant la incorporació d’una cultura innovadora permanent per a aconseguir un creixement econòmic sostenible. Així mateix, la convocatòria inclou a empreses de recent creació i persones emprenedores.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha posat en valor esta convocatòria que, tal com ha indicat “suposa un impuls a la competitivitat del nostre teixit productiu local, que tant s’ha vist afectat després de la crisi generada per la COVID-19”.

El programa compta amb dues fases en les quals es realitzaran diferents accions de suport a les empreses. En concret, en la primera fase es realitzarà un diagnòstic a l’empresa en matèria d’innovació, la qual cosa permetrà conéixer el seu nivell de competitivitat. Posteriorment, després del diagnòstic, començarà la segona fase amb l’execució d’un Pla d’Implantació, en la qual es recolzarà a les empreses en la incorporació de solucions i mètodes de gestió de la innovació.

“Des de l’Ajuntament de València i València Activa apostem per un model econòmic basat en la innovació, la tecnologia i el coneixement, i este programa és una mostra d’això”, ha assenyalat Bernabé, al mateix temps que ha recordat que “és fonamental desenvolupar accions que contribuïsquen a la millora de l’economia i que, per tant, generen ocupació i oportunitats a la nostra ciutat”.

El Coordinador del Departament de Competitivitat de la Cambra de València, Rafael Mossi, ha assenyalat que “amb programes com InnoCàmares es posa de manifest el suport de la Unió Europea i de l’Ajuntament de València en favor de les empreses, especialment les pimes, micropimes i emprenedors a partir del cofinançament de projectes específics que siguen innovadors i que augmenten la competitivitat d’estes empreses”. “També es desenvoluparan cinc tallers per a donar a conéixer a les empreses que la sostenibilitat és un motor de la innovació i un camí a seguir cap a la recuperació econòmica i social”, ha conclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =