25n
25N
25N

València Activa organitza tallers per a dones desocupades

València Activa organitza tallers per a dones desocupades
07/03/2017 -

Tal com va avançar ahir la primera tinenta d’alcalde i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez ha inaugurat aquest matí, al centre de Barris per l’Ocupació ubicat a la Fonteta, el taller “Coaching per a l’ocupació i habilitats de comunicació en l’entrevista”, amb el qual, des de València Activa, s’ha posat en marxa la programació de cursos gratuïts destinats a dones desocupades i de llarga duració, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

“En els últims deu anys, la desocupació i la temporalitat afecten les dones en major grau que als hòmens”, ha advertit d’acord amb el primer Informe sobre la Situació Laboral de la Dona a la ciutat de València, que es va presentar ahir. Davant d’aquesta situació, i dins de les competències municipals, la regidora ha explicat que s’ha desenvolupat aquesta línia d’actuació a través de Barris per l’Ocupació, als centres de la Fonteta, Mercat de Castella, Rojas Clemente, Emili Baró, Lleons i passeig de la Petxina.

En aquest context, hui ha començat també el curs “Nous filons d’ocupació i perspectiva de gènere”, a Lleons, destinat a dones jóvens amb qualificació mitjana-alta i sectors on la dona està subrepresentada. I per a dones desocupades en general han començat els tallers “Entrevista personalitzada”, a Emili Baró; “Apps per a mòbils”, al Mercat de Castella, i “Portals públics d’ocupació”, a Rojas Clemente.

Demà continuaran els tallers esmentats “Entrevista personalitzada”, a Emili Baró, i “Coaching per a l’ocupació i habilitats de comunicació”, a la Fonteta, mentre que al Mercat de Castella i a Rojas Clemente s’impartiran els de “Linkedin, Facebook i Twitter en la recerca activa d’ocupació” i “Dinàmiques de grup: què són, per a què serveixen?”, respectivament.

Així mateix, el curs “Nous filons d’ocupació i perspectiva de gènere” a Lleons, destinat a dones jóvens amb qualificació mitjana-alta i sectors on la dona està subrepresentada, es repetirà els dies 14 i 21 de març.

Sandra Gómez ha destacat també els programes específics destinats a dones víctimes de la violència de gènere que s’imparteixen entre hui i demà a la Fonteta. Estan centrats en “Internet i la recerca activa d’ocupació”. Igualment, ha recordat la regidora que el dijous 9 i el divendres 10, a Rojas Clemente, deu dones amb discapacitat mental assistiran a un curs sobre “Habilitats socials en la recerca activa d’ocupació”.

Finalment, per a dones en risc d’exclusió social s’ha programat, del 8 de març al 4 abril, el curs “Cambrera de pisos”, que s’impartirà a les instal·lacions de Manuel Candela, i “Costura per a l’autoocupació”, del 6 de març al 28 d’abril, al centre de la Malva-rosa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 13 =

museo prehistoria