25n
25N
25N

València Activa reforça la formació en línia gratuïta per a facilitar l'aprenentatge davant el COVID-19

La regidora Pilar Bernabé ha anunciat que la pròxima formació tindrà lloc entre el 26 de març i el 8 d’abril

València Activa reforça la formació en línia gratuïta per a facilitar l'aprenentatge davant el COVID-19
23/03/2020 -

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador, Pilar Bernabé, ha informat que l’Ajuntament de València, a través de València Activa, està impulsant la formació en línia gratuïta perquè els valencians i valencianes puguen continuar aprenent i millorant les seues competències durant l’estat d’alarma pel COVID-19.

“Amb aquesta modalitat formativa volem que tots els valencians i valencianes que aquests dies estan a casa respectant l’aïllament puguen continuar millorant les seues competències, optimitzant les seues possibilitats en el procés de cerca d’ocupació i garantint la viabilitat dels seus projectes”, ha afirmat la regidora Pilar Bernabé.

La pròxima formació es podrà realitzar des del 26 de març fins al 8 d’abril i els usuaris i usuàries es podran inscriure fins demà dimarts dia 24 inclòs. La pròxima fase d’inscripció, que ja està oberta, es tancarà el 6 d’abril, i es dirigirà a la realització de MOOC i píndoles que començaran el 9 d’abril. Així, cada dues setmanes es realitzaran noves edicions d’aquesta modalitat de formació.

Modalitat i continguts

Es tracta d’una formació oberta dirigida tant a persones que estan en situació de desocupació com a emprenedors i emprenedores o persones que treballen i vulguen aprofundir en alguna matèria.

Per a poder accedir a esta formació cal estar empadronat en el terme municipal de València i registrat en l’Agència d’Ocupació de València Activa. Complint aquests requisits els usuaris i usuàries podran inscriure’s i formar-se en aquelles matèries que més els interessen.

En concret, aquesta oferta formativa es plasma en 4 cursos MOOC (cursos massius oberts en línia), d’entre 20 i 30 hores, i 35 píndoles formatives, d’entre 4 i 5 hores, de diverses àrees com ara competències digitals, habilitats personals per a la cerca d’ocupació, màrqueting digital, comerç electrònic i tecnologies habilitadores.

Els MOOC seran sobre ‘Gestió de projectes amb metodologies àgils i enfocaments Lligen’, ‘Disseny web HTML5+CSS’, ‘Grow Hacking’ i ‘Aprenentatge en contextos digitals’. En les píndoles es tractaran matèries demandades pel mercat laboral com ‘Tècniques de màrqueting online, cercadors, mitjans socials i mòbil’, ‘Transformació digital de l’empresa’, ‘Botiga virtual: Prestashop’ o ‘Emprenedoria i lideratge’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − huit =