25n
25N
25N

València Activa reforça l'assessorament a persones afectades per la Covid-19 amb l'Oficina Re-Activa

Pilar Bernabé destaca que hui es posa en marxa esta plataforma que disposa d’un web xat per realitzar consultes en temps real amb personal tècnic

València Activa reforça l'assessorament a persones afectades per la Covid-19 amb l'Oficina Re-Activa
14/04/2020 -

Des de hui, els valencians i valencianes també podran assessorar-se sobre les iniciatives públiques per a fer front a la crisi de la COVID-19 a través de l’Oficina Re-Activa, la nova plataforma digital posada en marxa des de l’Ajuntament de València, a través de València Activa. La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha destacat que «amb este nou servei reforcem l’assessorament via mail i telefònic que estem oferint des de València Activa des que es va decretar l’estat d’alarma».

«És fonamental que, durant este període excepcional, la ciutadania tinga una resposta ràpida a totes les seues preguntes. Per això, des de València Activa, hem posat en marxa esta oficina digital, perquè els valencians i valències puguen trobar fàcilment informació actualitzada, resumida i segmentada de totes les iniciatives públiques en els diferents nivells: local, autonòmic i nacional», ha indicat la regidora.

La plataforma, que ofereix informació personalitzada a persones de diferents perfils com a desocupades, autònoms/as, pimes i empreses, compta amb un nou web xat en el qual la ciutadania pot realitzar consultes en temps real amb personal tècnic de València Activa, qui els guiarà i assessorarà de manera personalitzada segons les seues necessitats.

«Amb l’Oficina Re-Activa volem donar suport al teixit productiu i social de la nostra ciutat, i així, minimitzar l’impacte de la crisi econòmica i contribuir, una vegada finalitzada l’alarma sanitària, a la reactivació de l’economia», ha assenyalat Bernabé, qui ha recordat que «des de l’Ajuntament de València i València Activa sempre estarem al costat dels agents econòmics que són clau en l’economia local».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − disset =

torrent