25n
25N
25N

València Activa torna a la normalitat amb la represa de l'atenció al públic presencial en tots els seus centres

Per a garantir la màxima seguretat de les persones usuàries que acudisquen als centres de València Activa, serà necessari sol·licitar cita prèvia

València Activa torna a la normalitat amb la represa de l'atenció al públic presencial en tots els seus centres
20/09/2020 -

Els centres de València Activa: els 14 centres de Barris per l’Ocupació, l’Agència d’Ocupació de València Activa, Co-Crea-Te i el Punt d’Atenció a l’Emprenedoria de Petxina – Reactivem, reobrin les portes a la ciutadania reprenent l’atenció al públic durant la setmana de manera presencial i garantint la màxima seguretat de les persones usuàries i del mateix personal tècnic.

“Reprenem l’atenció presencial de dilluns a divendres en la totalitat de centres de València Activa, adoptant les mesures de protecció per a oferir els nostres serveis amb total seguretat”, segons ha informat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Així mateix, Bernabé ha comentat que entre les mesures adoptades es troben “la instal·lació de mampares, la distribució de dosificadors hidroalcohòlics, assegurar la distància de seguretat entre les persones, ús obligatori de màscares en les instal·lacions i la col·locació d’elements de senyalització d’entrades i eixides”.

La regidora ha informat que els centres de Barris per l’Ocupació obriran de dilluns a dijous de 9 h a 14 h i de 16:30 h a 18:30 h i els divendres de 9 h a 14 h. Per part seua, tant l’Agència d’Ocupació com Reactivem i Co-Crea-Et pararan atenció al públic de dilluns a divendres de 9 h a 14 h. A més, ha informat que “en el cas de la impossibilitat per part de la persona usuària d’acudir presencialment s’oferirà el servei telemàticament”.

Bernabé ha explicat que “per a garantir la màxima seguretat, serà necessari que les persones usuàries sol·liciten cita prèvia per a poder acudir als centres”. La ciutadania podrà consultar la informació de contacte de cada centre per a sol·licitar cita prèvia a través de la pàgina web de València Activa www.valenciactiva.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa