caixa popular

València Activa promou la formació i inserció laboral de persones en risc d'exclusió social

València Activa promou la formació i inserció laboral de persones en risc d'exclusió social
28/06/2017 -

L’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València ha signat un conveni amb la Lliga d’Educació i Cultura Popular amb la finalitat de promoure projectes de formació i ocupació per a persones en situació de vulnerabilitat social. La regidora de Formació i Ocupació, Sandra Gómez, ha destacat la importància “d’obrir un ventall d’oportunitats especialment a aquelles persones que més ho necessiten, augmentant les seues oportunitats i millorant les seues condicions sociolaborals”.

L’acord, signat a través de la Fundació CV del Pacte per l’Ocupació en la ciutat de València, promourà la col·laboració entre ambdues entitats en matèria de formació i inserció sociolaboral, i a més impulsarà projectes d’emprenedoria dirigits a col·lectius en situació de vulnerabilitat social.

Un dels programes concrets que es podria tancar en un futur i en el qual s’està treballant és ‘RomaniWomenJob’ que el seu objectiu és promoure la formació i posterior inserció laboral d’un grup de dones d’ètnia gitana.

LLIGA ESPANYOLA D’EDUCACIÓ I CULTURA POPULAR

La Lliga Espanyola de l’Educació i la Cultura Popular és una ONG independent, constituïda en 1986 per a servir a objectius comuns d’interés general. Formen part una xarxa de persones voluntàries i professionals que presten dia a dia servicis socials, educatius, assistencials, compensatoris o de temps lliure.

A través de programes d’intervenció socioeducativa i sociocultural en sectors prioritaris com la infància, la família, la joventut o la immigració, la Lliga arriba cada any de manera directa i indirecta a més de 200.000 persones que es beneficien d’aquests servicis. El seu principal objectiu és facilitar que la població en risc d’exclusió social tinga les mateixes oportunitats i que els factors econòmics i socials no els impedisquen tenir els mateixos drets.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 10 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats