25n
25N
25N

València Activa patrocinarà esdeveniments sectorials a la ciutat

València Activa patrocinarà esdeveniments sectorials a la ciutat
26/08/2020 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa, ha llançat uns criteris per al patrocini d’esdeveniments a la ciutat de València amb l’objectiu de “posicionar-la com a un referent en l’economia del coneixement”, segons ha informat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé. Les temàtiques que han de comprendre aquests esdeveniments són aquelles relacionades amb la tecnologia, la innovació, la ciència, la investigació, el disseny, l’emprenedoria i la consolidació empresarial.

En eixe sentit, Pilar Bernabé ha destacat que “amb aquesta ajuda continuem treballant per posicionar València com a un hub de referència internacional en matèria de tecnologia i innovació”.

Aquests criteris, que “naixen després de la parada en l’organització i realització d’esdeveniments ocasionada per la pandèmia en un dels sectors més dinàmics i actius de la nostra ciutat i té com a objectiu ser un revulsiu per a les empreses del sector i així poder reactivar un ecosistema emprenedor i tecnològic, que és una de les claus per al futur econòmic de la nostra ciutat”, ha puntualitzat la regidora.

Així, Bernabé ha afegit que “després de la crisi generada per la COVID- 19, hem posat en marxa aquesta via per a la celebració d’esdeveniments i contribuir així a la reactivació econòmica de la nostra ciutat”·

Aquestes ajudes, que es tramitaran a través del web municipal www.valencia.es, tenen un import de 50.000 euros i van destinades tant a persones físiques o jurídiques, com a les comunitats de béns, societats civils o altres entitats econòmiques sense personalitat jurídica legalment constituïdes.

El termini de sol·licituds començarà el pròxim 1 de setembre i finalitzarà el dia 11 de setembre. Cada projecte rebrà entre 1.000 euros i 6.000 euros, depenent de la puntuació segons el barem establit, i tots els projectes hauran de desenvolupar-se a la ciutat de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + dinou =