25n
25N
25N

València Activa participa en l'XI Fòrum d'Ocupació de la UV per a assessorar jóvens que busquen ocupació

Fins al pròxim dia 24

València Activa participa en l'XI Fòrum d'Ocupació de la UV per a assessorar jóvens que busquen ocupació
22/11/2016 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, participarà a partir de hui fins al dia 24 de novembre en l’XI Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València (UV), a través de València Activa.

Així ho ha explicat este dilluns la delegada de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, qui ha assenyalat que es tracta d’una activitat destinada a nous titulats, estudiants o jóvens que busquen treball, als quals ha invitat a acostar-se al lloc de València Activa amb el seu currículum, perquè els professionals els el revisen en el moment.

Gómez, que demà assistirà al fòrum que organitza la UV, ha destacat que a través d’este estand, la Regidoria de Desenvolupament Econòmic vol posar a disposició dels i de les jóvens ferramentes per a millorar la seua empleabilitat i ajudar-los a buscar treball. “Estem  coordinant tots els recursos municipals existents per al desenvolupament econòmic i el foment de l’ocupació en la ciutat”, ha destacat, i ha remarcat el “compromís amb l’ocupació dels jóvens”.

Segons ha explicat, “amb València Activa estem acostant la ciutadania les actuacions que du a terme el Servici Municipal d’Ocupació i Emprenedoria i la Fundació del Pacte per l’Ocupació, amb una especial incidència en la formació i l’assessorament en la busca activa d’ocupació tant per part de les persones desocupades, com en l’assessorament a les empreses”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 11 =