caixa popular

València Activa llança un nou blog dirigit a persones emprenedores i a la recerca activa d'ocupació

València Activa llança un nou blog dirigit a persones emprenedores i a la recerca activa d'ocupació
28/05/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha anunciat que l’Àrea d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València ha llançat un nou blog orientat a persones emprenedores i a la recerca activa d’ocupació.

El blog, emmarcat dins de la pàgina web de València Activa, és una eina digital més per a millorar l’ocupabilitat i les oportunitats de la ciutadania de la ciutat de València.

Gómez ha assegurat que aquest blog “específic” en matèria d’ocupació i emprenedoria sorgeix amb l’objectiu de “potenciar i fomentar l’esperit emprenedor, així com d’ajudar, informar i aconsellar les persones aturades a la recerca activa d’ocupació”.

Aquest blog ofereix informació útil, actualitzada i variada, com ara consells per a afrontar una entrevista de treball, consells per a emprendre, característiques de l’empleat del futur i fins i tot inclou una llista dels millors blogs per a emprenedors.

A més del blog, la pàgina web de València Activa, la marca que aglutina tots els servicis d’ocupació de l’Ajuntament de València, ofereix també un servici personalitzat de newsletter a través del qual, i atenent els interessos de cada usuari/ària, s’enviarà via correu electrònic informació relativa a formació, ocupació i emprenedoria.

Amb aquests servicis, la regidoria aposta per una oferta municipal innovadora, moderna i personalitzada. Gómez insisteix que el seu principal objectiu és “millorar l’ocupabilitat i augmentar les possibilitats de trobar ocupació”, i en aquesta línia el nou portal “ofereix un servici integral al ciutadà en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − dotze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018