25n
25N
25N

València Activa gestiona 50 ofertes d'ocupació per a treballar en Power Electronics

València Activa gestiona 50 ofertes d'ocupació per a treballar en Power Electronics
28/05/2019 -

L’agència d’ocupació València Activa, dependent de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l’Ajuntament de València, ha tancat un acord amb l’empresa Power Electronics per a gestionar 50 ofertes d’ocupació per a treballar en la companyia.

La regidora de Desenvolupament Econòmic i primera tinent d’alcalde, Sandra Gómez, ha assenyalat que aquest tipus d’actuacions “donen una nova oportunitat a les persones que més el necessiten per a tornar al mercat de treball i, per això, és important dur a terme col·laboracions d’aquest tipus amb empreses privades”.

L’empresa, que es dedica a la fabricació d’equips d’electrònica de potència avançada com a inversors solars, sistemes d’emmagatzematge d’energia, arrancadors i variadors de velocitat, cerca dos tipus de perfil: d’una banda, el de professionals amb experiència en el muntatge d’estructures metàl·liques; per un altre, el de professionals amb coneixements i experiència en instal·lacions elèctriques.

“Els contractes seran per obra i servei. No obstant això, la companyia està en expansió i busquem l’estabilitat; que els nostres empleats es queden, cresquen i, si pot ser, es jubilen amb nosaltres”, assegura el departament de RH de Power Electronics.

Hui dia, l’Agència d’Ocupació València Activa compta amb més de 14.000 persones inscrites i col·labora amb més de 240 empreses a les quals gestiona les seues ofertes d’ocupació. Des de la seua creació, l’agència d’ocupació municipal ha ajudat a trobar ocupació a més de 820 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + disset =

ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020