25n
25N
25N

València Activa forma a emprenedors en la cerca de finançament

València Activa forma a emprenedors en la cerca de finançament
28/01/2019 -

L’Ajuntament de València ha posat en marxa, a través de l’agència municipal d’ocupació València Activa i la seua xarxa d’emprenedors innovadors Vit Emprén, el taller gratuït EurekaBooster per a persones emprenedores interessades a formar-se en matèria de finançament públic per a projectes d’investigació, desenvolupament i innovació. Segons la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, «tallers com aquests ajuden molts projectes valencians a créixer i expandir-se i són necessaris perquè cap idea es quede en el calaix».

Aquest taller, que s’impartirà en les instal·lacions de València Activa, té per objectiu ajudar les empreses en la recerca de suport econòmic per realitzar inversions en matèria d’innovació en els seus desenvolupaments tecnològics. Durant la formació, en la qual participaran 20 projectes emprenedors, l’equip tècnic avaluarà junt amb les empreses participants les possibilitats que tenen d’aconseguir finançament del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, entitat pública empresarial dependent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

A més, s’abordaran els tràmits que exigeixen aquest tipus de sol·licituds, així com els requisits i criteris que segueixen els avaluadors per decidir si un projecte accedeix o no a finançament. En el transcurs del taller es realitzaran reunions privades amb Ana Durán, directora executiva de l’agència privada d’innovació Innobooster, i amb Héctor Fernández, representant de l’àrea de direcció de projectes internacionals del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial.

FINANÇAMENT PÚBLIC EN INVESTIGACIÓ I DESENVOLUPAMENT

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial és l’agent de finançament de l’Administració General de l’Estat per a la investigació, desenvolupament i innovació empresarial. Gestiona, amb fons propis i cofinançament procedent d’institucions europees (Fons d’Estructurals i d’Inversió i del Banc Europeu d’Inversions), diverses línies destinades a subvencionar projectes innovadors d’empreses. Destaquen línies per a projectes de 250.000 i quatre milions d’euros, amb subvencions de fins al 33% del pressupost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 4 =

museo prehistoria