25n
25N
25N

València Activa facilita un espai a 15 startups en Forinvest

València Activa facilita un espai a 15 startups en Forinvest
03/03/2020 -

València Activa, a través de VIT Emprén, ha facilitat un espai a 15 startups valencianes en Forinvest 2020, el major punt de trobada dels experts i expertes del sector empresarial i financer espanyol. “A València tenim molt de talent i així ho demostren les startups que exposen els seus productes i serveis en l’estand conjunt de València Activa-VIT Emprén”, ha destacat Javier Mateo, subdirector d’Emprenedoria de València Activa.

“Des de València Activa i VIT Emprén ajudem a les iniciatives locals en la seua posada en marxa i consolidació, i treballem per a promoure la connexió i atracció del talent nacional i internacional i un clar exemple d’això és aquesta iniciativa, amb la qual proporcionem aquest espai a 15 startups valencianes perquè puguen visibilitzar els seus projectes”, ha explicat Mateo.

Els projectes seleccionats han sigut Lessen -fàbrica de bicicletes a mesura-, Training Experience -plataforma europea per a la gestió de pràctiques en empreses-, Wallboxok –fabricadora de punts de recàrrega per a tots els vehicles elèctrics-, Quasar Dynamics -desenvolupa innovació per a aportar valor mitjançant la tecnologia-, Brandhiking -empresa de publicitat exterior Intel·ligent-, Casfid -consultora tecnològica-, i Colectual -plataforma de préstecs col·lectius amb un enfocament ètic-.

A més, també han sigut seleccionades Dypsela -que proporciona la versió virtual d’un producte amb característiques específiques per a la seua visualització, promoció i distribució-, Emendu -una empresa que et permet llogar tecnologia segons necessitats-, Next Electric Motors -que proporciona motos elèctriques-, i Noken Digital Assets -que combina la seguretat jurídica del notari amb el millor de la confiança digital automatitzada de blockchain-.

També han exposat els seus projectes en l’espai de VIT Emprén la startup Tadoo -que desenvolupa una nova tecnologia interactiva per a millorar l’experiència de l’usuari, Afterbanks -empresa que ajuda a millorar els processos agrupant la informació de tots els bancs d’Espanya-, Homyspace -portal que ofereix solucions a empreses i empleats en la seua cerca d’allotjament- i IDS -empresa que aplica la innovació tecnològica a la topografia i enginyeria-.

D’altra banda, l’Ajuntament de València i València Activa patrocinen, al costat d’altres agents, el Innovation & Fintech Fòrum, un espai on la tecnologia i les startups són protagonistes.

#SIConnect

En el marc de Forinvest també s’ha celebrat el primer fòrum Startups & Investors Connect (#SIConnect) de l’any, un esdeveniment que organitza de manera bimestral València Activa -des de VIT Emprén-, en col·laboració amb BStartup Banc Sabadell, dirigit a startups i companyies emergents innovadores i tecnològiques, que estiguen captant inversió en ronda inicial o de creixement, i que vulguen trobar inversors.

En aquesta ocasió, les startups seleccionades per a presentar els seus projectes han sigut Designable -empresa que dissenya edificis sostenibles i personalitzats- i Idoneo -broker online de renting de cotxes-. El jurat en aquesta ocasió ha estat compost per Victoria Majadas, presidenta de Big Ban Angels, Margarita Albors, de Startups València, i Inmaculada Bea, responsable d’Emprenedoria i Participades de l’IVF. Finalment, els i les assistents van poder escoltar l’experiència de Jose Miguel Rosell, CEO de S2 Grupo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =