25n
25N
25N

València Activa ha iniciat una col·laboració amb Verne Group

València Activa ha iniciat una col·laboració amb Verne Group
23/10/2019 -

L’Ajuntament de València, a través de l’Agència d’Ocupació de València Activa, ha iniciat una col·laboració amb Verne Group, hòlding tecnològic de referència en el sector de les telecomunicacions i TIC a Espanya, en matèria de selecció de personal. «La col·laboració entre l’Administració local i les empreses és fonamental per a millorar l’ocupabilitat de les persones», ha defensat la responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé.

Fruit d’aquesta col·laboració se seleccionaran, de les persones inscrites com a demandants d’ocupació en l’agència, cinquanta treballadors i treballadores, que seran entrevistats en les instal·lacions de València Activa per l’equip tècnic de l’empresa. La selecció es realitzarà en diferents fases i començarà amb la contractació de quinze persones amb el perfil de tècnic o tècnica especialista en telecomunicacions, les funcions de les quals seran la renovació de la infraestructura de xarxa de coure o el muntatge i desmuntatge de pals de telecomunicacions.

En aquest cas, la contractació que gestionarà València Activa és per a Telecomunicación de Levante, SL, filial de Verne Group, corporació amb més de quatre dècades d’història que compta amb 1.600 professionals repartits a Espanya, el Marroc i Alemanya, entre els quals hi ha més d’un centenar d’enginyers de telecomunicacions. En la seua cartera de clients destaquen grans operadors, nombroses empreses i administracions públiques.

La regidora Pilar Bernabé ha reiterat el seu compromís de col·laborar amb el sector privat «perquè aquesta col·laboració és necessària per a oferir més i millors oportunitats a la ciutadania, sobretot en el cas dels col·lectius més vulnerables». «Col·laborar amb empreses de referència com Verne Group valida el model de gestió de la nostra agència d’ocupació i ens anima a continuar treballant en la mateixa línia», hi ha afegit.

A més, Bernabé ha agraït que «hi haja empreses que s’hi impliquen i facen el pas per a crear sinergies amb les administracions en benefici dels valencians i valencianes».

MÉS DE 470 EMPRESES COL·LABORADORES

L’Agència d’Ocupació València Activa, que compta actualment amb més de 10.000 persones inscrites, col·labora en la gestió d’ofertes d’ocupació de més de 470 empreses locals i multinacionals, com Hugo Boss, Primark, Dealz o els supermercats Vidal.

Pilar Bernabé ha ressaltat la «importància de treballar de manera conjunta amb empreses privades a l’hora de generar noves oportunitats laborals així com d’oferir la formació necessària que demanda el mercat de treball». A més, ha agraït el compromís d’aquestes empreses per situar els seus nous projectes empresarials en l’àrea metropolitana de València i ajudar, així, a dinamitzar el desenvolupament econòmic de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − catorze =

museo prehistoria