25n
Orgull
Orgull

València Activa cerca 50 startups per a omplir la plaça de l'Ajuntament de talent innovador local

El VLC Startup Market permetrà a les empreses emergents exhibir els seus projectes, productes, solucions i talent en l’emblemàtica plaça valenciana durant el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre

València Activa cerca 50 startups per a omplir la plaça de l'Ajuntament de talent innovador local
12/09/2021 -

L’Ajuntament de València, a través de València Activa i VIT Emprende, posarà a la disposició de 50 startups la plaça de l’Ajuntament perquè puguen exhibir els seus projectes, productes, solucions i talent durant el cap de setmana del 23 i 24 d’oc-tubre. Tot això amb l’objectiu de valorar i acostar a la ciutadania el talent innovador local i fomentar la cultura emprenedora.

La responsable de l’Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha valorat “positivament” la consolidació d’esta iniciativa, que enguany celebra la seua tercera edició. “VLC Startup Market convertirà l’emblemàtica plaça de l’Ajuntament en un gran aparador per a les startups, acostant així a la ciutadania tota la innovació i la tecnologia que es desenvolupa a València”, ha assenyalat.

Així doncs, gràcies a esta iniciativa de València Activa i VIT Emprende, durant el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre la plaça de l’Ajuntament s’omplirà d’activitats per a totes les edats, en un esdeveniment on tecnologia, innovació i talent seran protagonistes.

La tercera edició del VLC Startup Market tornarà a ser una ocasió única de connexió i visibilització per a startups. Les empreses participants, a més de comptar amb un aparador inigualable en comptar amb un estand propi on mostrar el seu projecte, podran interactuar amb els seus potencials clients, testar de primera mà els seus comporta-ments com a consumidors, un fet que els permetrà -en cas de ser necessari- pivotar i avançar en les seues estratègies de manera més efectiva.

D’altra banda, les empreses que participen en la #StartupBattle tindran la possibilitat d’exposar els seus projectes en l’escenari principal davant un jurat expert i els assistents, en el cas que competisquen.

El VLC Startup Market cerca ser un espai generador d’oportunitats que ofereix a les startups la possibilitat d’unir-se a un projecte amb un impacte mediàtic del qual ser part. Esta participació afavorirà la implantació de la seua marca i els ajudarà a donar-se a conéixer i créixer en el mercat local.

D’altra banda, podran conéixer de primera mà els servicis i programes de les institucions vinculades amb l’emprenedoria i la innovació i interactuar directament amb elles.

En definitiva, aquest esdeveniment unirà startups, empreses, inversors i entitats públiques amb la societat civil i permetrà donar a conéixer els projectes del teixit emprenedor valencià a la societat.

“Una vegada més, el VLC Startup Market pretenem que els valencians i valencianes senten orgull del talent local, que és reconegut en l’àmbit internacional, però que ha de ser fet valdre també a escala local”, ha assegurat Pilar Bernabé.

Requisits i manera de participació

Les startups que vulguen participar hauran de tindre domicili fiscal i/o social i/o residència en el terme municipal de València o acreditar haver participat en algun programa d’emprenedoria innovadora i/o tecnològic d’incubació o acceleració, públic o privat, de la ciutat de València. També les empreses i/o professionals hauran d’estar constituïts amb anterioritat a la presentació de la sol·licitud.

A més, hauran de tindre els seus propis productes actius en el mercat o en una fase molt avançada per a poder exhibir-los en l’estand i hauran d’emplenar i enviar -fins al 20 de setembre- la sol·licitud general on confirmar els requisits i adjuntar tota la informació requerida en la pàgina web de VIT Emprende.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 12 =