25n
25N
25N

València Activa amplia la seua xarxa a 5 barris més de la ciutat

El nombre de centres de ‘Barris per l’Ocupació’ ascendirà a 19 en finalitzar la legislatura

@valenciaactiva

València Activa amplia la seua xarxa a 5 barris més de la ciutat
28/11/2019 -

València Activa continua implementant iniciatives de promoció d’ocupació. L’objectiu? Que València es convertisca en una ciutat d’oportunitats en la qual absolutament ningú es quede arrere. Per aquest motiu, no només desenvolupen accions enfocades a determinats col·lectius amb més dificultats d’inserció laboral, com a joves, majors de 50 o dones, sinó que continuen ampliant la seua xarxa per a arribar a tots els barris de la ciutat.

Amb ‘Barris per l’Ocupació’ es pretén acostar els serveis que ofereix València Activa als veïns i veïnes desocupades de la zona, al mateix temps que es promou el desenvolupament en el barri. Des de la seua posada en marxa, aquests centres han assessorat, de manera completament gratuïta, a més de 4.000 persones. Una iniciativa que s’ha consolidat, i que més barris demanden.

En l’actualitat, existeixen un total de 14 centres de ‘Barris per l’Ocupació’, tres d’ells itinerants, que es troben a la Malva-rosa, Fonteta, Castella, Rojas Clemente, Emilio Baró, Lleons, Marítim, Orriols, Benicalap-Ciutat fallera, Patraix, Malilla, La Torre, Benimàmet i Castellar. No obstant això, la intenció és continuar ampliant aquesta xarxa per a ajudar a més persones desocupades.

D’aquesta manera, l’objectiu és ampliar el nombre de centres a 19. Tal com informen fonts de València Activa, al llarg d’aquesta legislatura, es crearan cinc centres que aniran situats a Natzaret, Pobles del Nord, Nou Moles, Rascanya-Benimaclet i Campanar.

El personal de ‘Barris per l’Ocupació’, compost per personal d’orientació més personal administratiu, s’encarrega d’informar les persones desocupades o que busquen una millora d’ocupació de tots els serveis que València Activa ofereix en matèria d’ocupació, emprenedoria i formació. Així mateix, també disposen d’un servei d’orientació professional per a dissenyar un itinerari a mesura de l’usuari i acompanyar-li en el procés de la cerca d’ocupació.

Sens dubte, una de les eines més potents de València Activa, gràcies a la qual les persones usuàries poden millorar les seues habilitats i desenvolupar el seu potencial per a inserir-se en el mercat laboral. De fet, d’acord amb les dades presentades, el passat mes de setembre, 1 de cada 3 persones troba ocupació per la gestió de València Activa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + nou =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar