caixa popular

València Activa assessora a 30 persones LGTB en risc d'exclusió

València Activa assessora a 30 persones LGTB en risc d'exclusió
27/06/2017 -

La regidora de Desenvolupament Econòmica Sostenible i Ocupació, Sandra Gómez, ha explicat que a través del Projecte Lambda, desenvolupat per València Activa i l’Associació Lambda, 30 persones LGTB en situació de vulnerabilitat sociolaboral han rebut assessorament en matèria d’ocupació. Respecte d’això, ha destacat que 28 de les persones ateses “han sigut derivades a 50 ofertes d’ocupació”.

Amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBT, que es va celebrar el cap de setmana, ha recordat que després de la recent firma del conveni entre València Activa i Lambda, aquest projecte “s’ha obert a la totalitat de la població LGTB amb interés a trobar ocupació, millorar el que ja tenen o canviar la seua situació laboral actual; i no sols a aquelles persones en risc d’exclusió social”.

Gómez ha insistit en “la importància d’obrir un ventall d’oportunitats a les persones que més ho necessiten, i així millorar la seua ocupabilitat i les seues condicions sociolaborals”.

Entre els distints servicis, totalment gratuïts i personalitzats, s’ofereix orientació laboral, preparació i suport d’entrevistes de treball, itineraris personalitzats, formació en habilitats laborals així com ajuda i suport en les inscripcions en l’Agència de Col·locació de València Activa. També s’ofereix assessorament inicial i accés a servicis especialitzats en emprenedoria.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats