25n
25N
25N

València acollirà els dies 29, 30, 1 y 2 el Congrés Innovació per al Canvi. Ocupació i Inclusió

València acollirà els dies 29, 30, 1 y 2 el Congrés Innovació per al Canvi. Ocupació i Inclusió
19/11/2016 -

La ciutat de València serà seu del I Congrés Internacional. Innovació per al Canvi. Ocupació i Inclusió, una trobada en què s’analitzarà l’aplicació de projectes innovadors per a afavorir la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables. La trobada, organitzada per l’Ajuntament i la Fundació Emplea, es desenvoluparà en el Palau de l’Exposició del 30 de novembre al 2 de desembre.

Tal com ha explicat la regidora d’Inserció Sociolaboral, Isabel Lozano, “es tracta d’una oportunitat per a aprendre bones experiències i pràctiques en l’àmbit de la innovació social, per a compartir i generar noves accions que fomenten l’ocupació i per a crear una xarxa que ens faça avançar en la inserció de les persones més necessitades”. L’acte d’obertura de la trobada comptarà amb la participació, a més de la regidora Lozano, del conseller d’Economia, Rafael Climent, i del secretari autonòmic d’Inclusió, Alberto Ibáñez.

El congrés s’ha plantejat com un fòrum de reflexió en què també tindran cabuda els tallers de treball i les activitats, com el denominat Café-Net, un espai pensat per a la trobada entre persones amb discapacitat que busquen treball i empresaris interessats en la contractació inclusiva.

“Necessitem polítiques innovadores que ens ajuden a fer front a les realitats que vivim: realitats de pobresa, d’exclusió i de desocupació”, ha assenyalat la regidora. Per això, ha reiterat la voluntat de l’equip de govern local de “fer de València una ciutat líder en l’aplicació de polítiques que convertisquen les persones vulnerables en ciutadans actius i protagonistes del canvi social que els pertany”.

De manera paral·lela a la celebració del congrés inclusiu, tindrà lloc la Setmana Europea per l’Ocupació Inclusiva i un mercat d’emprenedoria social, on s’habilitarà, entre altres espais, una “cuina de projectes”, per a facilitar la trobada entre entitats privades i públiques que vulguen finançar projectes d’innovació social i agents que desenvolupen este tipus de projectes i precisen finançament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − setze =