caixa popular

València acollirà el primer congrés mundial sobre els drets d'imatge en l'Esport

València acollirà el primer congrés mundial sobre els drets d'imatge en l'Esport
12/06/2017 -

Peter Hutton, CEO d’Eurosport -el principal canal de TV d’esports a Europa-; Steve Gera, exmarine americà el fons del qual d’inversió aposta per startups del món de l’esport i consultor de clubs com el Reial Madrid C.F.; Thomas Margoni, col·laborador de la Première League i professor de les universitats de Glasgow i Harvard; o Miguel A. Hernández, de Primetimesports, la primera agència que ha començat a representar youtubers. Són només alguns exemples dels noms inclosos en el programa de Sport IP Forum 2017, un congrés internacional pioner que han engegat Fira València i el Global Sports Innovation Center (GSIC) de Microsoft.

Es tracta d’un esdeveniment de màxim nivell que girarà entorn dels drets d’imatge i a com la tecnologia incideix en la forma de gestionar els drets en l’esport. El congrés, que se celebrarà en Fira València els dies 22 i 23 de novembre, ha sigut presentat aquest matí als mitjans de comunicació per part de David Rosa, director d’innovació de GSIC; Enrique Soto, director general de Fira València, i Natxo Costa, director general de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana.

Segons han explicat, ponents internacionals de grans mitjans, marques i corporacions capdavanteres en la indústria de l’esport, procedents de 12 països, han confirmat ja la seua participació en la primera edició del Sport IP Forum. Entre els participants figuren signatures com Microsoft Sports, Discovery Eurosport, Fox Sports, Pons IP, Octagon, ASSER, International Sport Law Centre, Seven League, Sport Radar, Gains Group, Wildmoka, Prevalga Estafe Sports, Blinkfire Analytics, University of Glasgow, Europe Institute of Leiden Law School, Sant Diego State University, Garrigues Sports & Entertainment, així com la NFL, Première League, NBA, Major League Baseball, KPMG, IMG, Shift Active Mitjana, Lagardère o Teneo Sport, entre altres. Amb la seua presència, València es convertirà durant dos dies en la capital mundial del coneixement entorn de la gestió de drets en la indústria de l’esport.

“El congrés abordarà com la tecnologia està transformant la forma en què es gestionen els drets en l’esport i els dos grans reptes que el sector té en aquest àmbit: la gestió dels drets de la competició esportiva i la gestió dels drets de l’esportista, tant dins com fora de la vinculació amb l’esport o club per al qual competeix”, ha assegurat el responsable de GSIC.

Sport IP Forum 2017 inclourà un fòrum-exposició de marcat caràcter empresarial i de negocis: un espai ideal per a la presentació i llançament d’iniciatives, que promourà trobades B2B, així com solucions especialitzades per a la indústria de l’esport, networking, que atraurà prenedors de decisions internacionals del sector. Així mateix, Sport IP Forum comptarà amb un espai d’oportunitat i visibilitat per a les start-ups més innovadores en l’àmbit de l’esport.

L’esdeveniment compta amb el respatler de les principals institucions valencianes, que han conegut avui de primera mà tots els detalls del congrés després d’una reunió a la qual han assistit responsables de la Direcció General d’Internacionalització, la Direcció General d’Economia, Emprenedoria i Cooperativisme, la Direcció General d’Esport, Divalterra, el Consell de Cambres de la Comunitat Valenciana, Turisme i Emprenedoria de l’Ajuntament de València, Esports de l’Ajuntament de València, Turisme de la Diputació de València i l’Agència Valenciana del Turisme.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quatre =

viva gym canovas
exposicion caps tallats